LoL: Bluerzorék az élen, Csacsiéknak egyre messzebb a rájátszás

LoL: Bluerzorék az élen, Csacsiéknak egyre messzebb a rájátszás

Még három hét van hátra az alapszakaszból, nagy hajrára van szükség Csacsiéktól, ha szeretnétek bejutni a rájátszásba.

Az LEC 2023-as téli szezonjában a héten befejeződnek a küzdelmek, a kisebb ligákban azonban még hetek vannak hátra addig, hogy elstartoljon a kieséses szakasz. Több magyar játékos harcol azért, hogy valamilyen úton-módon odaérjen az EMEA Mastersre, közülük Vizicsacsi és bluerzor az, akik major ERL-bajnokságokban igyekeznek minél jobb eredményt elérni. Papíron még mindkét idézőnek lehetősége van arra, hogy a rájátszásban folytassa a tavaszi szezont, azonban az eddig elért eredmények alapján a VB-t is megjárt toposnak van jóval nehezebb dolga.

Csacsifigyelő - 5. hét

A Berlin International Gaming egy rossz szériát tört meg csütörtökön, amikor elkapta a GamerLegion ötösét. A lendület azonban nem tartott sokáig, pénteken a másodosztályból frissen feljutott NNO Prime túl nagy falatnak bizonyult számukra. Vizicsacsi az elmúlt héten Poppyt és Gwent választott, előbbivel kifejezetten jól teljesített a Szurdokba. A BIG 3-7-tel jelenleg holtversenyben a 8. helyet birtokolja a 10 csapatos mezőnyben. Az utolsó hat meccsen dől majd el, hogy odaérnek-e a fővárosiak a top 6-ba, avagy folytathatják-e a szezont a rájátszással. 

Bluerzorfigyelő - 5. hét

Egyszerűen túl jó a Los Heretics, a Team Heretics Academy együttese. Az első hetekben még be-becsúsztak vereségek, azóta sorozatban hét győzelem került az EM címvédőjének neve mellé. Csütörtökön óriási rangadót vívtak Bluerzorék a Rebels Gaming ellen, azonban a papíron egyenlő erőviszonyoknak nyoma sem volt a Szurdokban. Xicóékat agyonverték Flakkedék, így egyedüliként vezetik a spanyol első osztályt. A rájátszás gyakorlatilag zsebben, de a kiemelés miatt az első hely megszerzése lesz továbbra is a célja a klubnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.