LoL: Azonnali hotfixben részesítették mindenki

LoL: Azonnali hotfixben részesítették mindenki "kedvenc" varázsmacskáját

Remélhetőleg így már nem lesz akkora trauma, ha megjelenik a Szurdokban a cica.

A 13.5-ös League of Legends frissítés szerda hajnalban élesedett, sokak örömére ebben a patchben a Riot Games átalakította Yuumit, a varázsmacskát. A reworknek köszönhetően egy kicsit más stílusban kell játszani már a cicát, de ez nem jelenti azt, hogy újra kéne tanulni az alapoktól a karaktert. Amit viszont a fejlesztőknek meg kellett tanulniuk újra, hogy a PBE-s visszajelzések nem jelentenek semmit. Hiába tesztelték rengetegen heteken keresztül a megváltoztatott hőst, csak az éles szervereken derült ki, hogy túl erősre szabták az egyik képességét. Emiatt izzította a játékegyensúlyért felelős csapat a gyorsreagálású egységét, amely tagjai azonnali hotfixben részesítették a támogatót.

13.5-ös LoL-frissítés: Yuumi nerfek hotfix formájában

  • Prowling Projectile (Q)
    • Csökkentették a felerősített sebzést 80/140/200/260/320/380 (+35% AP-ról) 80/135/190/245/300/355 (+30% AP-ra)
    • Csökkentették a felerősített lassítást 55/60/65/70/75/80%-ról 50/53/56/59/62/65%-ra
  • Emellett kijavították azt a hibát, amely a Tear of the Goddess stackelését könnyítette meg. Yuuminak elég volt a W-vel (You and Me) fel- és leugrálnia, akkor is kapta a plusz manát

Talán ez a bugfix és a Q-t érintő nerf elég lehet ahhoz, hogy Yuumi ne legyen kötelező tiltás és/vagy választás a Solo Queue-ban. A profi metában egyelőre csak a kisebb ligákban váltottak 13.5-ös frissítésre, a "nagyok" a hamarosan induló tavaszi rájátszásban próbálhatják ki élesben az átdolgozott cicust.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Törölni kéne Yuumit a játékból?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.