LoL: Nyugi, csak megint egy újabb bug Yuumi főszereplésével...

LoL: Nyugi, csak megint egy újabb bug Yuumi főszereplésével...

Komoly hibát fedeztek fel a játékosok a League of Legendsben, amit bárki reprodukálhat pillanatok alatt.

A 13.5-ös LoL-frissítés egyik legnagyobb újítása Yuumi teljes átdolgozása volt. A varázsmacska megkapta azt a reworköt, amely a Riot Games szerint elengedhetetlen volt ahhoz, hogy ne legyen ekkora hatása a profi metára. A részleteket itt elolvashatjátok a változtatásokról, amely csak az egyik szelete volt a tegnap hajnalban élesedett patchnek. Hiába azonban az átalakítás, hatalmas porszem került a gépezetbe. Jelenleg Yuumi egy komoly buggal "küszködik", amelynek köszönhetően jóval hatékonyabban működik a karakter, mint kéne neki.

Yummi legújabb hibája: Tear of the Goddess és a You and Me! (W) képesség

A bug előidézéséhez nem kell túl nagy előkészület. Vásároljátok meg a Tear of the Goddess (Istennő könnycseppje) tárgyat, aztán mindössze annyi a dolgotok, hogy ugráljatok a szövetségesek között. Minden egyes rácsatlakozásnál úgy érzékeli a játék, hogy olyan képességet használtatok, ami manába kerül, így megkapjátok a +6 stacket a 400 aranyba kerülő tárgyra.

A hiba még most is fennáll, így mindenképpen érdemes most Yuumival játszani, ha szeretnétek kifejezetten gyorsan összeszedni a ToG-ra a 360 jelzőt. Ez természetesen a bug kihasználásának minősül, de annyira egyszerű reprodukálni ezt a hibát, hogy a Riot Games garantáltan nem büntet majd meg érte senkit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Te használtál már ki direkt bugot a LoL-ban?