Letartóztatták a Marvel-Moziuniverzum egyik legnagyobb sztárját

Letartóztatták a Marvel-Moziuniverzum egyik legnagyobb sztárját

A források szerint egy taxiban keveredett vitába a színészóriás.

2023 eddigi legnagyobb mozis kasszasikere a Marvel-Moziuniverzum, azaz MCU következő fejezetét felvezető, a legújabb gonosztevőt bemutató Ant-Man and the Wasb: Quantumania (A Hangya és a Darázs: Kvantumánia). A Scott Lang és Hope Pym történetét folytató filmben bemutatkozott a Loki-sorozat utolsó két epizódjában látott Kang, a Hódító, azaz Jonathan Majors, aki ennek a fázisnak a főgonoszaként bukkanhat fel a többi alkotásban is. A 33 éves amerikai színész 2017 óta űzi ezt a szakmát, de mostanában lett igazán felkapott sztárja Hollywoodnak. Csak idén ott volt a neve a két legsikeresebb mozis bemutató stáblistáján (az Ant-Man mellett a Creed III-éban is), azaz nehéz volt őt elkerülni a blockbusterek rajongóinak. Majorst helyi idő szerint a tegnap reggeli órákban tartóztatta le a New York-i rendőrség egy nő megtámadásának vádja miatt.

De pontosan mi a vád, amiért a hatóságokkal került összetűzésbe a világsztár?

A TMZ forrásai szerint Majors barátnője fordult a rendőrséghez egy taxizás során történt események miatt. A nő azt állítja, hogy veszekedésbe kezdtek utazás közben, majd először megragadta Majors, később megütötte és fojtogatni kezdte őt.

A színész képviselője tagadja a vádakat, ugyanis Majors nem csinált semmi rosszat, és igyekeznek minél hamarabb tisztázni a nevét. Mivel a két oldal teljesen különböző dolgokat állít, így a rendőrségen és az igazságszolgáltatáson múlik, hogy milyen kimenetellel zárul az ügy. Ha további fejlemények történnek, arról természetesen azonnal beszámolunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Te láttad már a Kvantumániát?