Fortnite: Mindenki számára elérhetővé vált az aim assist

Fortnite: Mindenki számára elérhetővé vált az aim assist

A tegnapi gyors frissítés meglepő újdonságot hozott a Battle Royale-ba, aminek sokan nem fognak örülni.

Mindig is nagy kérdés volt, hogy min éri meg jobban játszani a lövöldözős játékokat. Számítógépen, ahol az egér gyorsabb mozgatásának köszönhetően hamarabb célra tarthatunk, vagy konzolon kontrollerrel, ahol pont ezért a legtöbb játékban kárpótolnak bennünket egy kis aim assistal. Konszenzus még nem született a témában, és valószínűleg ez mindig is két csoportra fogja osztani a játékosokat.

Természetesen a Fortnite-ban is élvezhetik ezt a funkciót a kontrolleresek, azonban mit szólnátok, ha mindenki számára elérhetővé válna? A tegnapi frissítés során bekerült Lock On Pistol, ezt az állapotot hozta el nekünk.

Ahogy a bemutatóvideójában is láthatjátok, rövidebb idejű célra tartást követően a fegyver beméri az ellenfelet, és ezután a lövedékek mindenképp betalálnak, ha nincs semmi akadály az útban – ugrás, futás, csúszás és zuhanás közben is. A tárban 12 töltény található, melyek 20-at sebeznek, az újratöltési ideje pedig 1,8 másodperc. Zero Build módban, egy maximális életerővel és pajzzsal rendelkező játékost nem tudunk megölni vele, hiszen az összes bevitt találat után is marad 10 életereje.

A pisztoly ettől függetlenül is irreálisan erősnek tűnik, így nem csodálkoznék, ha idővel gyengítené az Epic Games. Gondoljunk csak bele, hogy ha bármi mással 10-et sebzünk egy ellenfélbe, utána elég csupán előkapnunk a Lock On Pistolt, és garantált a kiiktatás.

Kövess Minket!



Nektek tetszik ez az új fegyver?

  • 17 %
  • 58 %
  • 25 %