Eldőlt a Fortnite Zero Build sorsa

Most már hivatalosan is tudni, hogy mi lesz a Zero Build sorsa a jövőben.

A Fortnite új módja  a Zero Build  továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend. Az építés lehetősége még season elején került ki a klasszikus játékmódokból két hétre, és ez váratlanul érte a közösséget.

Az elmúlt években teljes mértékben az építés állt a Fortnite középpontjában, ezért a játékosoknak keserves két hetet kellet kibírniuk, míg visszakapták ezt a funkciót. Azonban nagy számban akadtak olyanok, akiknek ez elhozta a játék évekkel ezelőtti hangulatát, amikor még nem volt mindenki mestere ennek a tudománynak. Más játékok kedvelőit is sikerült becsalogatnia ezzel a húzással az Epic-nek, mivel nagyobb közösségeket is a building tartott vissza attól, hogy adjanak egy esélyt ennek a Battle Royale-nak. 

Idővel egyre több embernek nyerték el a tetszését a no build módok, ezért azt követelték, hogy az Epic Games tegye állandóvá. A kéréseknek eleget téve megérkeztek a Zero Build játékmódok, az azonban nem volt egyértelmű, hogy meddig maradnak. 

iFireMonkey – az ismert leaker – egy tweetben hívta fel a figyelmet arra, hogy a Fortnite weboldalán új oldalt készített az Epic a Zero Build mód részére. Ezzel egyértelművé vált, hogy az építés nélküli módok örökre velünk maradnak. 

Mostantól mindig – Chapter 3 Season 2 után is – kedvünkre kiválaszthatjuk az általunk játszani kívánt funkciót. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik játékmódok az élvezetesebbek?

  • 11 %
  • 89 %