James Gunn elárulta, hogy megvalósulhat-e még a Fekete Superman film

James Gunn elárulta, hogy megvalósulhat-e még a Fekete Superman film

Úgy tűnt, hogy ez a terv is megy a levesbe, de James Gunn izgalmas interjút adott.

Mióta Peter Safran és James Gunn átvette az irányítást a DC-nél, eléggé megváltoztak a dolgok. Számos projekt került törlésre, miközben mondhatni, hogy az univerzum újraindításán munkálódnak. A Superman: Legacy megjelenésére 2025-ben számíthatunk, de még több kérdés is megválaszolatlan a szuperhős jövőjével kapcsolatban. Az egyik ilyen, hogy mi a helyzet a JJ Abrams és Ta-Nehesi Coates Fekete Superman filmjével, passzol-e a stúdió mostani víziójához.

Ezzel a témával kapcsolatosan sokáig nem érkezett érdemi információ, azonban James Gunn nemrégiben egy interjúban kifejtette, hogy mi is a helyzet a Fekete Superman filmmel.

„Ennek és a Legacynek semmi köz egymáshoz. A Fekete Superman egy nagyon izgalmas film. Én tudom, hogy Chantal Nong – a projekt ügyvezetője – rendkívül izgatottan áll hozzá. Ha végre meglesz és minden szuper – bár még nem olvastam a forgatókönyvet –, valamint az alkalom is megfelelő, akkor megvalósulhat. Ez teljesen független lenne. Egy Elseworlds-történet, akárcsak Joker" – magyarázta a társ-vezérigazgató.

A hangsúly az Elseworlds kifejezésen van, ami nagy szabadságot ad az alkotóknak, hiszen egy párhuzamos, az alap DC-től teljesen eltérő világot jelent. Szóval mindent összevetve van esélyünk arra, hogy vászonra viszik a produktumot, azonban erre még várunk kell. Addig is lelkileg készüljünk a Superman: Legacry-re, ami igazán epikusnak ígérkezik. 

Kövess Minket!



Izgatottak vagyok a Superman: Legacy miatt?

  • 0 %
  • 100 %