James Gunn el van ájulva a Flash mozifilmtől és ódákat zengett róla

James Gunn el van ájulva a Flash mozifilmtől és ódákat zengett róla

Emellett Safran Ezra Millerről, a film főszereplőjéről is megosztotta gondolatát.

Kacifántos út vezet a The Flash mozifilm premierjéig, hiszen egyrészt Ezra Miller agymenései miatt egyáltalán nem volt biztos a bemutatója, majd a DCU vezetésében történt változások kapcsán is simán kaszát kaphatott volna, mint például a Batgirl vagy Cavill újabb Superman szerepe. Miller egyébként tényleg elvetette a sulykot, és csak kevésen múlt, hogy nem penderítette ki a stúdió. Kiskorúak veszélyeztetése mellett betört egy ingatlanba és később kezelésre is szorult, de mára úgy tűnik a körülményekhez képest rendben van már.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy kitartanak a színész mellett a fejesek és végül a Villámról szóló mozi első előzetesét is levetítik majd a Super Bowl estéjén (február 13-án, vasárnap). Ezzel az alkotással vezetnék fel egyébként Gunnék az új DC filmes univerzumát, amelyben további 5 film és sorozat is helyet kap, és a franchise újdonsült atyaúristene csak szuperlatívuszokban nyilatkozott a The Flash-ről.

„Mit is mondhatnék még? A Flash k*b*sz*tt*l elképesztő. Mintha ez lenne az egyik legjobb szuperhősfilm, amit valaha láttam. Andy Muschietti [rendező] csodálatos munkát végzett.”

Hogy Ezra Millernek egyébként van-e jövője a DCU-ban az kérdéses, és Safran nyilatkozata szintén nem igazán öntött tiszta vizet a pohárba:

„Ezra jelenleg is teljes mértékben elkötelezett és mindent megtesz a felépülése érdekében. Beszéltünk vele már erről és állandó kapcsolatban vagyunk egymással. De, ha eljön az ideje, akkor leülünk majd egy asztalhoz és eldöntjük mi a legjobb neki és nekünk is.”

Egyelőre úgy tűnik, hogyha a színész megembereli magát és a mozi is sikert arat, akkor valószínűleg folytatják vele a közös munkát, más esetben viszont simán elköszönnek tőle is. A The Flash-t, melyben még Michael Keaton is feltűnik Batmanként, a halasztásokat követően június 23-ától vetítik a mozikban.

A James Gunnék által bejelentett új DCU pedig az alábbi újdonságokkal szolgál majd:


Új film, amelyet James Gunn ír és ezzel indul a DCU 2025 nyarán (Kattints a képre a galériáért)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!