Egy rakás pénzt ráköltöttek, mégsem adják ki a Batgirl mozifilmet

Egy rakás pénzt ráköltöttek, mégsem adják ki a Batgirl mozifilmet

Már a bemutatása előtt megbukott a film.

A TheWrap hozta le először, hogy dacára a 90 millió dolláros költségvetésnek, a Warner Bros. mégsem küldi mozikba és az HBO Maxon sem teszi közzé a már leforgatott Batgirl filmet. Az előző rezsim alatt összehozott Batgirl egyébként alapból HBO Maxon látott volna napvilágot és az ott elért sikerei alapján döntötték volna el, hogy bemutatkozhat-e a nagyvásznon. A pandémia és az ezzel járó leállások miatt aztán a költségek 90 millió dollárra nőttek, ami nem igazán tetszett a fejeseknek.

A stúdió vezetősége végül újraforgatásokat kényszerült beiktatni, de mindhiába, ugyanis a növekvő költségek és az elkészült produkció a bennfentesek szerint egyszerűen nem működött. Az új tulajdonosi kör és a menedzsment, David Zaslav vezérigazgatóval az élen, elkötelezett híve annak, hogy a DC karakterei nagyszabású mozifilmeket kapjanak, de a Batgirl szerintük nem nevezhető ilyennek. A bennfentesek ennek ellenére kedvelik a film rendezőit és sztárját, és a jövőben szeretnének újra velük dolgozni. A filmet egyébként a „Bad Boys for Life” produkcióért felelős duó, Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezte. A filmben Michael Keaton is szerepet kapott volna, mint Bruce Wayne/Batman. A főszerepet pedig az In the Heights sztárja, Leslie Grace kapta meg, aki Barbara Gordon bőrébe bújt volna.

A Warner Bros. Picture szóvivője az alábbiakat közölte a Batgirl kapcsán:

„Az az elhatározás, hogy végül nem adjuk ki a Batgirl-t, a vezetőségünk stratégiai változását tükrözi, ami a DC univerzumhoz és az HBO Max-hez kapcsolódik. Leslie Grace hihetetlenül tehetséges színész, de ennek a döntésnek nincs köze a teljesítményéhez. Hihetetlenül hálásak vagyunk a Batgirl készítőinek és szereplőinek, és reméljük, hogy a közeljövőben újra együtt dolgozhatunk majd velük.”

A Gotham Knights-ot viszont biztosan kiadják, annak ellenére is, hogy elhalasztották néhány hónappal a megjelenését. A játékban pedig ott lesz Batgirl, méghozzá az új alkotás egyik főszereplőjeként.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!