A varázslókat vagy a vámpírokat választod? – Ezekkel játszunk a hétvégén

A varázslókat vagy a vámpírokat választod? – Ezekkel játszunk a hétvégén

Végre ismét eljött a hétvége, mi pedig összeszedtünk 5 aktuális játékot, melyeket kár lenne kihagyni.

Hétvége, napsütés, tavasz, szabadság... mi kell még? Hát valami játék! Szokásunkhoz híven ismét készült egy lista, melyen 5 különböző aktuális játék található. Kedvezünk velük a horror és az arcade játékok szerelmeseinek is, de azok sem csüggedhetnek, akik nem szeretnének pénzt költeni a hétvégén, ugyanis ingyenes címekből sincs hiány.

 Redfall 

Ezt a már régóta várt nyílt világú, lövöldözős játékot játszhatjuk egyedül, vagy akár a barátaink társaságában is. A Bethesda május 2-án tette elérhetővé, és várakozók tömegei csaptak le rá azonnal, hogy nekilássanak a vámpírvadászatnak. Fogadtatása egyelőre elég vegyes, de azért van benne potenciál. Az előző cikkünkben részletesebben foglalkozunk a játékkal.

 Resident Evil VIII: Village 

A Resident Evil franchise egyik legsikeresebb darabja a 8. rész  Village , mely 2021. május 7-én debütált. Ez az elképesztően valósághű horror elnyerte a közösség egyöntetű tetszését, és ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint a Steamen leadott rendkívül pozitív értékelések. Csatlakozz be a sorozat 7. része után zajló folyamatokba, próbálj meg egy új életet teremteni magad és a családod számára, ami mentes a múlt szörnyűségeitől – sajnos nem fog menni. Steamen amúgyis most 50%-os kedvezmény van rá.

 Against All Odds 

Ha imádod a partijátékokat, akkor az Against All Odds garantáltan a kedvenceid közé fog tartozni. Ebben a többszereplős platformer játékban brutális akadályokon kell keresztüljutnod, hogy te éld túl a legtovább, és ezzel tiéd legyen minden dicsőség. Az élményt a barátokkal lehet maximalizálni, de idegenek társaságában is szórakoztató. Epic Gamesen most ingyenes.

 Hogwarts Legacy 

Kétség sem férhet hozzá, hogy a Hogwarts Legacy a 2023-as év egyik, ha nem a legjobban várt játéka. Miután február 10-án megvásárolhatóvá vállt, minden róla szólt. A játéknak a Harry Potter fanatikusokon túl, a franchise-t amúgy nem annyira követő játékosokat is sikerült megszólítania, és bevonnia a történetbe. Eddig csak a PC-sek számára volt elérhető, de május 5-től a konzolosok is varázslótanoncnak állhatnak, és részesei lehetnek az elképesztő kalandnak.

 Horizon Chase Turbo 

Ez 80-as és 90-es évek nagy klasszikusai által ihletett játék, lehetővé teszi, hogy ismét átéljük a klasszikus arcade játékmenetet, és csúcssebességen száguldozzunk a versenypályákon. Akár osztott képernyővel is játszható, ami amellett, hogy felettébb hasznos, nosztalgiával tölt el bennünket. Alapjáraton 5 520 Ft lenne, de most hála az Epicnek ingyenesen a könyvtárunkhoz adhatjuk ezt is.

Kövess Minket!



Melyik játék a legérdekesebb?

  • 0 %
  • 80 %
  • 20 %
  • 0 %
  • 0 %