Fortnite: Imádják a játékosok a fénykardokat, azonban egy dolog miatt mégis csalódottak

Fortnite: Imádják a játékosok a fénykardokat, azonban egy dolog miatt mégis csalódottak

Javában zajlik az eddigi legnagyobb Star Wars együttműködés, de valamit mégis hiányolunk.

Május első hete általában a Star Warsról szól, ugyanis 4-ére esik a hivatalos Star Wars-nap. Természetesen ezt a Fortnite is tartja, és évről-évre számos új tartalommal ünnepli meg az eseményt. Szerintem kijelenthetjük, hogy az idei event az eddigi legjobb, ugyanis a számos karakteren túl, további elképesztő tartalmak is bekerültek a Battle Royale-ba.

Ahogy arról egy korábbi cikkben is beszámoltuk, három különféle fénykard található meg a szigeten, melyeket a kiképzők egyikétől vehetünk át, aki valamilyen különleges képességgel is felruház bennünket. A fénykardok visszatérésének a Star Wars rajongók felettébb örültek, de azt viszont sajnálják, hogy az Item Shopból nem vásárolhatóak meg egy-egy pickaxe formájában.

A közösség nagy része úgy gondolja, hogy az Epic nem figyel rájuk, és arra, hogy mennyire is szeretnék megszerezni a fénykardokat. Szerintük már rég be kellett volna kerülniük a hordható tárgyak közé. Vannak azonban, akik megértik az Epic Games döntését, hiszen szerintük ez a logikus megoldás.

„A fénykardok jelenlegi ingyenessége valószínűleg több embert hoz a játéknak, mint ha csak a boltból lennének megvásárolhatóak.” – írta egy játékos.

Ha belegondolunk, ebben van igazság, hiszen most mindenki használhatja ezt a különleges fegyvert, és ez rengeteg rajongók bevonzhat. Ennél a gondolatmenetnél maradva viszont, valószínűleg soha nem lesz a fénykardokból csákány – de kitudja mit hoz a jövő.

Kövess Minket!



Örülnél, ha lenne fénykard csákány?

  • 29 %
  • 71 %