Úgy használhatjuk az Erőt, mint eddig még soha – Fortnite x Star Wars

Úgy használhatjuk az Erőt, mint eddig még soha – Fortnite x Star Wars

Megérkezett a Fortnite eddigi legnagyobb Star Wars együttműködése, mely az egész hónapban velünk lesz.

Arról már múlt héten beszámoltunk, hogy a közelgő Star Wars-nap alkalmából – május 4 – az Epic Games új szereplők behozatalát tervezi a Battle Royale-jába, azt azonban nem gondoltuk, hogy ezen felül is ennyi különleges tartalom és újdonság érkezik, melyek újfent teljesen megváltoztatják a játékot az esemény idejére.

A tegnapi frissítéssel bekerültek olyan Star Warsos itemek, mint a Lightsabers, a DC-15 Balsters és a Republic Chests. Továbbá találkozhatunk, és interakcióba léphetünk a szigeten három hologrammal, melyek mindegyike ellát bennünket egy fénykarddal, és az egyedi képessége mellett, felruház minket dupla ugrással, és gyorsabb sprintelési lehetőséggel. Obi-Wan Kenobi választása után, továbbá képesek leszünk tárgyak és ellenfelek ellökésére, Anakin Skywalker esetében tárgyak és ellenfelek magunkhoz rántására, Darth Maul képzése pedig lehetőséget biztosít arra, hogy a környezet elemeivel megdobáljuk a többi játékost.

Természetesen elérhetővé vált számtalan küldetés, melyek teljesítésével összesen 11 jutalmat oldhatunk fel – a prémium oldal megvásárlásával, ami 1000 V-Bucks, pedig további 11-et. Ezeket a kozmetikai elemeket, és az Item Shopba bekerült karaktereket – mint például Anakin Skywalker – az alábbi galériában tekinthetitek meg:

Az összes jutalom

A galériáért kattints a képre!

A Star Wars szerelmeseinek ez maga a paradicsom, hiszen május 23-ig az egész játék ekörül forog majd. Érdemes lesz minden küldetést teljesíteni, és ha őszinték vagyunk, a prémium oldal is elképesztően megéri, főleg, hogy csupán 1000 V-Bucks az ára. Az Erő legyen veletek!

Galéria

Kövess Minket!



Mit gondoltok az együttműködésről?

  • 60 %
  • 0 %
  • 40 %