Fortnite: Még pár napig behúzhatjuk ezt az ingyenes csákányt

Fortnite: Még pár napig behúzhatjuk ezt az ingyenes csákányt

Az ajándék kozmetikai elemek mindig jól jönnek, ráadásul ez egész menő.

Hála a számos ingyenesen megszerezhető itemnek, mára már szerintem mindenki rendelkezik különféle kozmetikai elemekkel a Fortnite-ban, nem csak azok akik pénzt költenek rá. Ezeket gyakran minden különösebb teendő nélkül megkapjuk, néha azonban a beszerzésüket feladatok teljesítéséhez kötik. Jelenleg is él egy ilyen esemény – a Creative Builders Challenge –, mely során az alábbi csákányhoz juthatunk hozzá:

Ahhoz, hogy megkapjuk, ki kell próbálnunk 6 különböző tartalomgyártó Creative térképét, és szavaznunk a szerintünk legjobban sikerültre. Ha belevágtok, mindenek előtt jelentkezzetek be a Creative Builders Challenge oldalon. Ezután látni fogtok a felületen 6 kiváló pályát FORTNITE K.O., NEO WORLD, NEON PAINTBALL CLUB (FFA), NEON RUSH, NEON RUSH GUNGAME, NEONITE - 6 FUN MINI GAMES – melyeket egyesével fel kell fedeznetek. Ennek végeztével a Lil' Sweeties csákány a leltáratokba kerül.

A feladat teljesítésére május 12-ig van lehetőségetek, a pickaxe ezután már soha nem lesz megszerezhető. A szavazás végeredményét május 13-án teszik közzé.

Kövess Minket!



Megszoktátok szerezni az ingyenes itemeket?

  • 0 %
  • 50 %
  • 50 %