Kifogyott az ötletekből a Fortnite? – Megérkezett az új Starter Pack

Kifogyott az ötletekből a Fortnite? – Megérkezett az új Starter Pack

Végre itt a következő csomag amit mindenki várt, de a tartalma igencsak lehangolta a játékosokat.

A Fortnite-ban még most is napi szinten jelennek meg újabb kozmetikai elemek, melyek közül a legfontosabbak természetesen a skinek. Ezek általában az Item Shopból vagy a Battle Passből szerezhetőek be, de a csomagok is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek – főként a V-Bucksot is tartalmazók. Nem kérdés, hogy a játék legmegérősebb ajánlata a pár havonta megjelenő Starter Pack, amiből a legújabb ma vált elérhetővé.

A mostani Pack a Cross Comms nevet viseli, és az alábbi képen látható itemeket foglalja magába:

Tartalmazza a Tegan Outfitet, a Love Thorn Back Blinget, a Loverlorn Pickaxe-t és 600 V-Bucksot. Mindez csupán 1200 Ft-ba kerül, ami alapesetben a benne lévő V-Bucksra sem lenne elég. Az Epic Games általában kiváló itemeket rak a csomagba, azonban a játékosok ebben az esetben több dolgon is fennakadtak, és úgy gondolják, hogy az Epic nem fektetett túl sok munkát az összeállításába.

„A V-Bucks miatt megveszem, de amúgy ezek már meglévő itemek, csak kicsit átdolgozták őket..." – írta egy hozzászóló. „A back bling más színben már a játékban van, a skin pedig két eddigiből lett összeollózva. Szánalmas." – jelentette ki egy szintén csalódott játékos.

Azért akadnak olyanok, akik elégedettek a Cross Comms tárgyaival, de tényleg nem sikerültek túl fantáziadúsra. Reméljük, hogy június 8 után – a jelenlegi akkor kerül lecserélésre – újra kellemes meglepetés ér bennünket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti elégedettek vagytok az új csomaggal?

  • 47 %
  • 53 %