MSI 2023: Korea bajnokával küzdenek ma meg a Szamurájok

MSI 2023: Korea bajnokával küzdenek ma meg a Szamurájok

Elképesztő nyitószériával startol el a 2023-as MSI Bracket Stage szakasza.

Elérkezett az az összecsapás, ami tényleg odaültet téged a képernyők elé. A 2023-as Mid-Season Invitational kieséses szakaszának első szériájában az LCK címvédője találkozik az EMEA-régió rekordbajnokával, avagy jön a Gen.G vs G2 EsportsA Bo5 minden mozzanatát természetesen követheted élőben az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1.hu oldalán, az Esport1 YouTube felületén, valamint a lolesports.com-on, ahol értékes, egyben exkluzív dropok várnak rád.

14:00 - GEN vs G2 (Bo5)

Soha nem találkozott még MSI-on egymással a két gigász, ez az első alkalom, amikor ezen a tornán összemérik egymással erejüket. Világbajnokságon azonban egyszer már összeeresztették őket, 2020. október 18-án 3-0-ra simán lenyomták a Szamurájok Ruleréket. Azóta rengeteg változáson ment keresztül mindkét együttes, így ebből a könnyed győzelemből semmit nem szabad levonni következtetésként.

A felső ösvényen érdemes lesz odafigyelni Doranra, ugyanis a koreai veterán elképesztő teljesítményt nyújtott a T1 elleni LCK 2023 Spring Split fináléban. A G2 Yike agresszív stílusában, valamint Caps stabilitásában bízhat. A dán zseni két alkalommal előhúzta már Nautilust a zsebéből, vagyis nem okoz neki problémát, hogy támogatóbb szerepkörben kell tündökölnie. Ruler távozásával Peyz kapta meg a karmesteri pálcát a mérkőzések késői szakaszában, az első világversenyére készülő újonc kiemelkedő mérkőzésekkel a háta mögött érkezik meg a Bracket Stage-be.

Szerintetek melyik együttes lehet az, amelyik győzelemmel nyit a rájátszásban?

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri meg a mai rangadót?