LoL: Tyler1 magasról tesz arra, hogy mit gondolnak róla... újra

LoL: Tyler1 magasról tesz arra, hogy mit gondolnak róla... újra

A LoL-közösség egy jelentős része nem érti, hogy miért nem tiltja még mindig el a játéktól Tyler1-t a Riot Games.

Streamen és offstream egyaránt olyan megnyilvánulásai vannak Tyler1-nak, aminek köszönhetően sok játékos kezében kinyílik a bicska. A világ legnépszerűbb League of Legends streamere adásonként legalább tizenegy alkalommal elküldi a fejlesztőt, az ellenfeleket és a csapattársakat melegebb éghajlatra. Ez még bele is férhet, mivel a káromkodást engedi a Twitch, de vannak azok a szándékos lefutások, AFK-olások és trollkodások, amelyet a Riotnak kéne szankcionálni. Az amerikai sztár hiába egy elképesztően tehetséges, tényleg nagy tudással rendelkező idéző, ha olyanokat csinál rangsorolt meccsen, mint az alábbi.

A képekről leolvasható, hogy az influencer arra kérte csapattársát, bannolja ki Dravent. Mivel a csapattárs ennek nem tett eleget, ezért 1T1T1T1T1T1 fogta, majd lefutotta a mérkőzést. Természetesen a legnagyobb közösségi fórumra kikerült bizonyítékokat nem hagyta szó nélkül az "elkövető". A szokásos stílusában reagált a vádakra.

Valamilyen szinten érthető, hogy nagy ívben tesz Tyler1 arra, hogy most épp ő az, aki tönkreteszi mások játékát. A népszerű tartalomgyártónak rendszeresen meg kell küzdenie azzal, hogy a csapattársak lefutják neki a meccseket, az ellenfelek stream snipe-olják őt. Mindkét szabálysértés felett szemet huny a Riot, nem igazán büntetik az ilyen viselkedéseket. Mindezek mellett nem szabad elfelejteni, hogy irgalmatlan összegeket termel a LoL kiadójának, hogy van egy olyan közvetítő, akit ekkora tömegek követnek. Nem érdeke a riotereknek eltiltani az "aranytojást tojó tyúkjukat" attól, amit egyébként hivatásszerűen csinál.

Szerinted bannolni kéne Tyler1-t?

Kövess Minket!



Te bannolnád Tyler1-t?