LoL: Megcsinálta Tyler1, csak 800-nál is több meccs kellett hozzá

LoL: Megcsinálta Tyler1, csak 800-nál is több meccs kellett hozzá

Vérrel, verítékkel és rengeteg káromkodással, de sikerült Tyler1-nak az újabb kihívás teljesítése.

A világ legnézettebb, sokak szerint legszórakoztatóbb twitches League of Legends streamere úgy döntött, hogy megpróbálkozik egy újabb "Unranked to Challenger"-kihívással. Tyler1 ezúttal nem Dél-Koreában, hanem Európában akarta letenni a névjegyét úgy, hogy az EUW szerveren eléri a legmagasabb rangot. Eredetileg 30 napot szánt erre az egészre, de annyira nehezen indult számára az LP-szerzés, hogy kénytelen volt kitolni a határidőt. Végül 820 lejátszott összecsapás után sikerült 1025 LP-vel beverekednie magát a legjobb 300 játékos közé a szerón. A nem mindennapi teljesítményben szerephez jutott Subicz "bluerzor" Dániel, aki az utolsó nagy roham során fontos győzelemhez segítette BIG TONKA T-t.

Ivern, Karthus és a haverok

FREEDOMFIGHTER28 fiókján ebben a kínkeserves időszakban a legtöbbször Ivernnel, Karthusszal, Nautilusszal és Cho'Gath-tal találkozhattál. A célegyenesben főleg a Pentakill banda egyik énekesével az alsó ösvényen, valamint topon a hatalmas Voidból érkezett lénnyel farmolta az LP-t a 28 éves amerikai idéző. Az 55%-os győzelmi arány nem tűnik annyira kiemelkedőnek, de a rengeteg stream sniper és trollkodó csapattárs miatt így is meg kell emelni a kalapot Tyler1 előtt. Lehet kritizálni őt stílusa miatt, de elképesztő tűrőképességgel rendelkezik, valamint a mentális állapotára sem lehet panasz. Nagyon-nagyon kevesen mondhatják el magukról azt, hogy valaha is átlépték EUW-n a Challenger küszöbét, az influencer ehhez az illusztris társasághoz csatlakozott.

Szerinted milyen kihívásba vág bele legközelebb Tyler Steinkamp?

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.

Közvetítések