Tyler1: „Rohadj meg EUW

Tyler1: „Rohadj meg EUW" – kiakadt a népszerű streamer

Elérte a legújabb kihívásának első lépcsőfokát Big Tonka T, de nem volt egyszerű a menetelés.

Egészen elképesztő indulatokat gerjesztett Tyler1-ban az a stream sniper hadsereg, amelyik minden áron szerette volna megakadályozni a népszerű streamert a legújabb kihívásának teljesítésében. A világ legnépszerűbb League of Legends twitchese kitalálta, hogy meghódítja Európát. Az amerikai sztár az EUW szerveren felült a méltán népszerű "unranked to Challenger" vonatra, avagy egy teljesen új fiókot igyekszik a nulláról felhúzni a legmagasabb rangra. A feladat azonban még egy ennyire jó játékosnak sem egyszerű, főleg úgy, ha minden második meccsen szándékosan lefutják a társak a meccseket, vagy az ellenfél minden fontos információt megszerez az élő videó alapján.

Tyler1-nak igaza van, még akkor is, ha a stílust lehetne kritizálni

A LoL-ban csalni tulajdonképpen nem lehet, meg nincs is értelme. Az anti-cheatet folyamatosan fejleszti a Riot, így gyorsan lekapcsolják azokat, akik külső program segítségével szeretnének előnyhöz jutni. A stream snipe-olás azonban nem tiltott dolog, ugyanis erre a fejlesztőnek egyáltalán nincs ráhatása. Ha valaki úgy dönt, hogy fellövi az adást, majd ezt egy másik játékos megneszeli és elkezdi lesni a videót, az egy szerencsétlen eset. Az amerikai influencer legnagyobb bánatára és maximális felháborodására azonban nem egy-egy ilyen "közvetetten csaló" idézőbe futott bele, hanem rengetegbe. Egy egész trollhadsereg állt Tyler1 és a Challenger közé, de végül sikerült elérni 79 ranked meccs után a Diamond IV-et. Remélhetőleg innentől egyszerűbb dolga lesz Big Tonka T-nek, mert egyre kevesebb játékossal sorsolhatja össze a kliens, ahogy magasabb szinteket üt meg.

Ha nem akarjátok, hogy egy másik személy hasonló jelzőkkel illessen titeket, akkor egyszerűen hanyagoljátok a stream snipe-olást. A tiszta versenyben megszerzett győzelemnek édesebb az íze, mint annak, amelyhez csalást használtatok. Ezt sose feledjétek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!