LoL: Tyler1-nak már megint nem tetszik valami, a Riot a hibás!

LoL: Tyler1-nak már megint nem tetszik valami, a Riot a hibás!

Az amerikai sztár szerint túl lassan őrülnek a Riot Games malmai.

Ha azt hittétek, hogy Tyler1 nem fogalmaz meg markáns véleményt még a 2023-as rangsorolt LoL-szezon indulása előtt, akkor bizony van egy rossz hír számotokra. A 27 éves Kihívó rangot többször, több szerepkörben elért idéző élő adásban fejtette ki véleményét a nemrég teljes átalakításon átesett Lélekvándorról, azaz Udyrról.

Mit mondott Tyler1 Udyrról, valamint az őt használó játékosokról?

„Mit csinálnak majd ezek az undorító, ELO-inflated (azok a játékosok, akik egy adott metában a legmagasabb győzelmi aránnyal rendelkező és/vagy hamarosan tuti nerfet kapó karaktereket használják (pl.: Ardent metában az enchanter támogatók, bizonyos időszakban a Soraka/Sona/Viktor top stb.)) Udyr játékosok, amikor majd nerfelik a giga broken hősüket?”

A kérdés valamilyen szinten jogos, ugyanis a tavaly augusztusban reworkölt karakter annak ellenére még mindig az egyik legjobb dzsungeles, hogy a 12.23b LoL-patchben gyengítették az AD-s/assassin buildet. Miután a játékosoknak beszólt Tyler1, elővette a Riot Gamest. A League of Legends fejlesztőinek hozzáállásával kapcsolatban megjegyezte, hogy túl sok időt hagynak a valódi gyengítésekig.

Ami biztos, hogy a 13.1-es LoL-patchben nem nyúlnak hozzá a különböző állati alakokban támadó bajnokhoz, vagyis az 55% körüli győzelmi arányt úgy tűnik, még egy darabig tűrnie kell mind Tyler1-nak, mind a többi játékosnak, aki nem szereti, ha Udyr van ellene.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: yawhamenmarley

Kövess Minket!



Szerinted is giga broken Udyr jelenleg?