LoL: Így néznek ki Udyr új splash artjai

LoL: Így néznek ki Udyr új splash artjai

A Riot Games mindent megtesz azért, hogy Udyr újra játszható és népszerű karakter legyen a casual és profi mérkőzéseken egyaránt.

Nagyon hosszú várakozás után mutatta meg a Riot Games, hogy mit tud majd élesben a reworkölt Udyr. A különböző lelkek között vándorló dzsungeles megújult ugyan, de összességében a játékmenete alig-alig változott az első videók alapján. Ugyanúgy az alaptámadásokra épít, ezért nagy távolságból képtelen sebzést kiosztani, emellett a jelenlegi verzióhoz hasonlóan mindegyik képességét tudja már az egyes szinttől fejleszteni. Összességében változtatott dolgokon a fejlesztőcsapat, de egy teljes átdolgozástól talán kicsit többet vártak a játékosok. Ami azonban biztos, hogy a splash artokat és a kinézeteket teljesen átrajzolták, hogy a jelenlegi League of Legendsbe beleilleszthető legyen az egyik legkorábban megjelent hős.

Az alábbi galériában megnézheted a régi és az új Udyr összes kinézetének splash artját!

Egyelőre még csak néhányan tudták kipróbálni élesben az átdolgozott hőst, többek között Trick2G, aki egy 32 perces videóban mutatja meg, hogy éles körülmények között mire képes a jungler.

A Riot hivatalosan még nem erősítette meg, hogy tényleg a 12.16-os LoL-frissítéssel érkezhet meg Udyr az éles szerverekre, de az elejtett megjegyzések alapján erre lehet következtetni. Ha korábban, még tesztkörnyezetben szeretnéd irányítani a bőrváltót, akkor kövesd szerdától az eseményeket a PBE-n, a LoL hivatalos teszt szerverén, ugyanis ezen a napon jó eséllyel bekerül majd Udyr ebbe a kliensbe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!