LoL: Megvan, hogy mikor érkezhet Udyr a hivatalos szerverekre

LoL: Megvan, hogy mikor érkezhet Udyr a hivatalos szerverekre

Szerinted szükség-e volt Udyrnak a reworkre?

Ahogyan azt a Roadmapben elárulta a Riot, az alsó ösvényes új hős után érkezik Udyr átdolgozása. Nos, Nilah megvetette magát az Idézők szurdokában, így a lélekvándoron volt a sor, hogy előlépjen. Udyr már az 1. szezon óta jelen van a League of Legendsben, egyike azon kevés hősnek, akiknek még mindig érintetlen az alapmodellje.

Mióta a játék része, nagyon egyszerű kittel rendelkezik, így nem mindig tudott érvényesülni. A 10. szezonban VFX-frissítést kapott, ami javította az átalakulási effektjeit. Most azonban teljes átdolgozást kap, amely remélhetőleg minél hamarabb bevethető lesz az éles mérkőzéseken.

Péntek este kissé váratlanul lerántotta a leplet a fejlesztőcsapat a bőrváltónak a játékmenetéről. A hivatalos bemutatóból kiderült, hogy maradtak a jól bevált formulánál az Udyr-reworkért felelős csapat tagjai, ugyanis a képességek eloszlása nem változott érdemben. Ugyanúgy négy állapot között váltogathat az idéző, amelyek mindegyike extra buffokkal ruházza fel a hőst. Lehet burstölni, lehet pajzsolni és életerőt visszatölteni, kábítani, valamint területi sebzésre is ott van egy gomb. Ebben a tekintetben át is alakították a kitjét a karakternek, meg nem is. Ha eddig szeretted Udyr, akkor ezek után is kedveled majd, ha eddig sem jött be a folyamatos spamelése a Q-W-E-R-nek, valamint az összetett mozdulatok és kombók hiánya, akkor ezek után sem lesz vélhetően a kedvenced.

Egyetlen kérdés maradt már csak megválaszolatlan, hogy végre mikor lehet majd az új Udyrral élesben játszani. A Riot még hivatalosan nem árulta el, hogy mikor érkezik pontosan az Udyrt érintő hatalmas módosításcsomag, de elejtett megjegyzésekből lehet következtetni. Július elején a Riot egyik munkatársa, Ryan "Reav3" Mireles azt mondta, hogy az Udyr-átdolgozás „valamikor a jövő hónapban" élesedhet a szervereken. Úgy gondolja, hogy inkább a jövő hónap elején, mint "később". Ezért nyugodtan feltételezhetjük, hogy a már évek óta készülő rework a League of Legends 12.15-ös frissítésével kerülhet be a PBE-re, a League of Legends hivatalos teszt szerverére. Ha a játékosoktól érkező visszajelzések pozitívak lesznek, valamint kigyomlálják majd az összes nagyobb bugot, akkor semmi sem állhat az elementális erővel támadó hős útjába, hogy a 12.16-os LoL-patchcsel, augusztus 24-én szerdán bekerüljön az összes szerverre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szeretsz Udyrral játszani?

  • 8 %
  • 31 %
  • 23 %
  • 38 %
League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.