Arcane: Már nézheted ingyen a Bridging the Rift első részét

Arcane: Már nézheted ingyen a Bridging the Rift első részét

Még többet tudhattok meg az első igazi LoL-os sorozatról, amely tavaly meghódította az egész világot.

A Riot Games mindent megtesz azért, hogy a rajongók megkapják a szükséges Arcane-adagjukat a második évad érkezéséig. A Fortiche Productionnel közösen bejelentette a League of Legends fejlesztője, hogy a mai nappal útjára indítják a Bridging the Rift dokumentumsorozatot, amely betekintést enged az animációs remekmű mögötti munkákba. Az ötrészes széria első epizódját már meg is tekinthetik YouTube-on, teljesen ingyen.

A League of Legends karaktereit és helyszíneit mozgató történet óriási siker lett Netflixen, nem véletlen kapott két kategóriában Emmy-jelölést. 2021 novemberében konkrétan ez volt a legnézettebb tartalom a streaming szolgáltató kínálatában, ami nem véletlen, ugyanis 52 különböző országban sikerült top 10-es helyezést megkaparintania a megjelenés utáni hetekben. Az még egyelőre kérdéses, hogy az Emmy-jelöléseket díjakra váltja-e az Arcane, de a kilenc Annie Awardot már senki sem veheti el a készítőktől. Egy zseniális, egyedi és lenyűgöző animációs sorozatot alkotott meg a Fortiche, amely a League of Legends rajongóit és a LoL-ban egyáltalán vagy csak alig jártas embereket is odaszegezte a képernyők elé.

A második évadról egyelőre még keveset tudni, még pontos premierdátum sincsen. Ha minden a Riot Games és a Fortiche Production tervei szerint alakul, akkor 2023-ban debütálhat a Vi, Jinx, Viktor, Jayce, Ekko, valamint számos más izgalmas karakter kalandjait bemutató sorozat folytatása.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttad végig az Arcane első évadát?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.