Emmy-díjra jelölték az Arcane-t

Erős lesz a konkurencia is, így ha nyer, az óriási dicsőség az Arcane-nek.

Óriási megtiszteltetés érte a Netflix és a Riot Games sorozatát, az Arcane-t. A 74. Primetime Emmy-díjátadón bekerült a Kiváló animációs sorozat kategóriába! Nem lesz egyszerű dolga, ugyanis zseniális sorozatok kerültek mellé., mint a Bob's Burgers, a Rick and Morty, a The Simpsons és a Marvel's What If...?.

A népszerű sorozat sok rajongót megihletett, ráadásul sok olyan nézőnek is nagyon tetszett, akik soha nem játszottak a League of Legendsszel. De a kritikusok tetszését is elnyerte, dicsérték az animáció megvalósításáért, a történetéért és a karakterek fejlődéséért. 

Ráadásul nem ez az egyetlen jelölése az Arcane-nek. Ugyanis a Kiváló hangvágás vígjáték vagy drámai sorozathoz (félórás) és animációhoz kategóriába is bekerült. Ebben a kategóriában a Barry, a Cobra Kai, a Love Death + Robots, a Ted Lasso és a What We Do In The Shadows című alkotásokkal fog versenyezni.

A jelölések a népszerűsége fényében nem meglepőek. Az Arcane 52 országban vezette a streamingszolgáltató Top 10-es listáját, és a premierjét követő egy héten belül a legnézettebb sorozatává vált. 

Az Arcane-t a League of Legends tizedik évfordulójának 2019-es ünnepségén jelentették be, a Netflixen pedig 2021 novemberében jelenik meg. A második évad már készül, és a tervek szerint 2023-ban jelenik meg.

A kreatív művészeti díjakat két este, szeptember 4-én, szombaton és 5-én, vasárnap adják át. Az Emmy fő ceremóniájára pedig szeptember 12-én kerül sor.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted megnyeri a díjat az Arcane?

  • 75 %
  • 25 %