Kiszivárgott a Skate egy korai verziója, az EA könyörög, hogy senki se játsszon vele

Kiszivárgott a Skate egy korai verziója, az EA könyörög, hogy senki se játsszon vele

Az EA elkezdte kiosztani a büntetéseket, a fejlesztő Full Circle pedig arra kéri a rajongókat, hogy legyenek türelemmel.

Úgy néz ki, kiszivárgott a Skate egy igen korai verziója. Az EA még ebben a hónapban jelentette be legújabb gördeszkás játékának az érkezését, azonban a fejlesztés során plusz problémákkal is szembesülnie kellett a fejlesztőknek.

Az egyik adatszivárogtató például arról számolt be, hogy végleg kitiltották EA-felhasználói fiókját, melyen „több évnyi EA-játékkal" rendelkezett. Mindeközben a Full Circle, a Skate fejlesztőgárdája egy közleményt tett közzé, melyben arra kérik a játékosokat, hogy legyenek türelemmel és ne töltsenek le megbízhatatlan oldalakról félkész változatokat.

„Tisztában vagyunk vele, hogy a játék egy korai változata nyilvánosságra került a hozzájárulásunk nélkül. Ez a változat tavaly szeptemberben készült el, és soha nem akartuk nyilvánosságra hozni." - áll a közleményben, amely hozzátette, hogy az EA Felhasználási feltételeit szegi meg az, aki játszik ezzel a változattal.

Nem is tűnik annyira vállalható kockázatnak egy olyan játék alfa előtti változatával játszani, melynek hivatalos bejelentését a múlt héten láthattuk, a bétára való jelentkezés pedig meg is kezdődött. Ezt a Skate-közösség viszont nem így gondolja, az viszont nyugtatóan hathat a Full Circle fejlesztőire, hogy számtalan pozitív, építő jellegű visszajelzést kaptak tőlük. A játék megjelenési dátuma jelenleg még ismeretlen, és sem a hivatalos bejelentésben, sem egyik szivárgásban nem lehet találni erről semmit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod már a Skate megjelenését?

Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.