Gaming: Videón az EA legújabb játéka

Gaming: Videón az EA legújabb játéka

Egyelőre még a fejlesztés elején járnak, de már néhányan kipróbálhatják az EA legújabb videójátékát.

Bejelentette az EA, hogy elindult a jelentkezés a Skate bétájára. A gördeszkás játékok legújabb generációjának képviselőjéről bemutattak egy "pre-pre-pre-alpha" játékmenetvideót is, amelyből kiderül, hogy nagyjából mire számíthattok majd a programtól.

Ha szeretnétek átélni a fenti élményt, akkor mindenképpen regisztráljatok egy belsős programra. Kizárólag a PC-sek számára nyíltak meg ezek a kapuk, a konzolosok egyelőre búslakodhatnak. Az EA elárulta, hogy egyelőre még csak néhányan kaptak hozzáférést a játéknak ehhez a korai verziójához, de ahogy halad a fejlesztés, úgy nyílnak meg a helyek az érdeklődők számára. Mivel ez egy exkluzív lehetőség, ezért csak akkor vegyetek részt benne, ha tényleg visszajeleztek a programozók felé, különben csak elveszitek a helyet mások elől.

A videó alapján ígéretesnek tűnik a projekt, azonban még nagyon messze van a kitűzött cél, ezért hivatalos megjelenési dátumról sincs még hír. Ha felkeltette az érdeklődéseteket a gördeszkás játék, akkor csatlakozzatok a hivatalos Discord-szerverhez, ahol becsatlakozhattok a beszélgetésekbe, amelyek témája természetesen a Skate.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha Skate-játékkal?