Skater XL: realisztikus gördeszkás játék érkezik hamarosan Steamre

Skater XL: realisztikus gördeszkás játék érkezik hamarosan Steamre

A gördeszkás játékok az elmúlt években feledésbe merültek. Ezt az állóvizet kavarná fel a Skater XL.

A Tony Hawk's Pro Skater sorozat első darabja 1999-ben jelent meg és rögtön zsánert teremtett. A számozott folytatások közül talán a negyedik volt a legnépszerűbb, ami minden PlayStation 2 tulajdonosnak ott kellett, hogy pihenjen a polcán. A Neversoft éra 2007-ig kitartott, utána átvette a helyét Robomodo csapat, akik 2015-ig fejlesztették az újabb címeket. A 2015-ös Pro Skater 5 hatalmas bukás lett, a játékosok és a kritikusok is szétszedték. A gördeszkás játékok rajongóinak több, mint egy évtizedes várakozás után lehet, hogy végre itt a karácsony, ugyanis december 19-én érkezik a Skater XL, a realisztikus deszkás játék!

 

A játék korai hozzáférésű címként érkezik majd a Steamre, ezért nem szabad egyelőre elvárni tőle, hogy tele legyen tartalommal. Az első verzióban a nyugati parton trükközhetünk, a West LA Courthouse deszkás parkban, mindössze egyetlen választható karakterrel.

A fejlesztők bizakodóak, mivel négy éven keresztül dolgoztak a tökéletes fizikán és játékmeneten. A mobilra fejlesztett Skater mögött álló Easy Day Studios csapatának már van tapasztalata a deszkás játékokkal, ezért nagy reményeket táplálhatunk a Skater XL-lel kapcsolatban.

Az biztos, hogy első ránézésre már jobbnak tűnik, mint az Xtreme Boarders (Precision Skateboarding), ami egy szinten említhető a Tony Hawk's széria szégyenfoltjával, a Pro Skater 5-tel.

 

Nektek hogy tetszik a Skater XL, –az első teaser alapján?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!