Nem is Zoo, de nem is Control: Spiteful Zoo Warlock, amivel összezavarhatod az ellenfeled

Nem is Zoo, de nem is Control: Spiteful Zoo Warlock, amivel összezavarhatod az ellenfeled

Mindent belezsúfoltak ebbe az off-meta deckbe, de elég jól teljesít a nerfek utáni Standard Hearthstone metában. Mutatjuk a Spiteful Zoo Warlockot!

Utolsó harmadához értünk a rövidke februári szezonnak. Egyelőre a Standard metában a Paladin, a Priest és az Odd Secret Mage képes stabilan jó teljesítményt nyújtani hosszútávon is, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne más hősök érdekes változataival próbálkozni. A Zoo Warlock újra felvette a kesztyűt a meta paklikkal szemben és pontozással győzött a meccsek több, mint felén.

Ha nem lenne elég a Zoo, vagy Even Warlock, akkor a Spiteful Zoo Lock a ti paklitok. A megtévesztés mestere, mivel az ellenfélnek fogalma sincs, hogy mivel áll szemben. Mutatjuk ezt a különleges off-meta decket!

MattDaCat's Spiteful Zoo Warlock

Kód: AAECAcn1AgbbBvgMws4Cl9MCnOICwI8DDDCEAfIFwgj3zQKfzgLy0AKH6ALX6wLS7ALv8QKvjgMA

Az első néhány lap a Lifedrinkerig egy átlagos Zoo Warlock benyomását kelti, utána azonban érkezik két Mad Hatter, amit kompetitív pakliban szinte soha nem látunk. A feltaláló szerint a Fungalmancer drágább és kevésbé hatékony, mint a Mad Hatter, amit az ötödik körben üres boardra is kitehetünk egy Flame Imp mellé és rögtön miénk az asztal feletti uralom. Ezután ismét néhány kötelező elem, mint a Spellbreaker és a Despicable Dreadlord, majd jön két kiváló tech kártya. A Mojomaster Zihi az összes OTK decket egy mozdulattal küldi a másvilágra, amíg a Black Knight nagyon jó a népszerű Wall / Combo Priest és más nagy Tauntokkal játszó paklik ellen, mint az Odd Quest Warrior, továbbá a Zilliax és Lich King is jó célpontot jelent a Fekete Lovagnak.

A két Spiteful Summoner (szinte) mindig nyolc manás lényt idéz maga mellé a boardra, amivel azonnal fenyegethetjük az ellenfelet. A Demonbolt és a Twisting Nether furcsának tűnhet egy Zoo variánsban, de a Spiteful miatt muszáj használni mindkét kártyát. A legdrágább lap itt is, mint rengeteg más Warlock deckben, maga Bloodreaver Gul'dan, ami igaz nem hoz vissza annyi démont, mint más változatokban, de a Dreadlordok és Impek is többek a semminél. Egyébként meg Turn 2, vagy Turn 1 Coin + Prince Keleseth és azonnal jó esélyeink vannak a mérkőzés megnyerésére. A Herceg még mindig az egyik legnagyobb csalás a játékban, ha ott van az első körökben.

MattDaCat összegezte a statisztikákat és 51 meccs után elégedetten csettinthetett. A meccsek kétharmadát megnyerte a paklival a Rank 4-ig tartó szakaszon és csak a Hunter volt olyan ellenfél, ami ellen szignifikánsan rosszul teljesített a pakli. A Priesteket, Warriorokat és Even Lockokat reggelire ette meg, éljen a Black Knight, a gyorsabb deckek közül az Odd Paladin és a sima Zoo Lock okozott fejtörést. Próbáljátok ki ti is bátran, mert van erő a Spiteful Zoo Warlockban!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!