Kínába is megérkezhet az Apex Legends

Kínába is megérkezhet az Apex Legends

Az EA aktívan tárgyal a Tencent Holdinggal arról, hogy az Apex Legends Kínában is megjelenhessen!

Néhány napja felröppent a hír, hogy az Electronic Arts és a Tencent Holding tárgyalásokat folytat arról, hogy az Apex Legends Kínában is megjelenhessen. Ha sikerül megegyezésre jutni, akkor a battle royale játékok között újabb mérföldkövet érhet el majd az Apex, aminek azért Kína nélkül is minden esélye megvan arra, hogy a Fortnite - PUBG duóval minden téren felvegye a versenyt.

A Tencent a világ egyik legnagyobb technológiai vállalata, emellett az online videojátékok területének egyeduralkodója. Az Epic Games, Riot Games és még számtalan más vállalat tulajdonjogának kisebb-nagyobb része csoportosul a Tencent kezében, ezért érthető, hogy az Apex Legends óriási hullámait is szeretné meglovagolni a cég. Az Electronic Arts Titanfall-szerű battle royale játéka rekordidő alatt érte el a 25 millió letöltést és ha sikerül berobbanniuk a Kínai piacra, ami a világ legnagyobbja a videojátékok körében, akkor könnyedén megalapozhatják a játék jövőjét is. 

Egyelőre még nem tisztázódtak a részletek, mivel a Kínai cenzúragépezetnek muszáj megfelelnie a helyenként igen véres játéknak. A Respawn Entertainment fejlesztőcsapatának lehet, sőt erősen valószínű, hogy át kell dolgoznia a játékot oly mértékben, hogy azt a kínai piac is befogadja. Mivel régiózáras lesz az Apex Legends nem kell aggódni amiatt, hogy esetleg kínai csalókkal, vagy botokkal találkozzunk a játékon belül.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!