Kiszivárgott videón a Skate 4

Kiszivárgott videón a Skate 4

Te játszottál korábban gördeszkás játékokkal?

Mikor is volt a Skate 3? 12 éve? Bizony ám, 2010-ben jelent meg a máig utolsónak számító Skate játék, ami valahol szomorú. Bár rétegjátékról van szó, szomorú, hogy mára kikoptak a piacról az ilyen színtiszta szórakozást nyújtó programok, mint amilyenek a gördeszkás játékok voltak. 

2020-ban némileg csillapította szomjunkat a Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, de ideje lenne már, hogy valami újat kapjunk. Szerencsére pontosan tudni, hogy az EA-berkeiben már készül a Skate 4, csak azt nem tudjuk meddig kell még rá várnunk. Most a játék fejlesztésének kezdete óta először láthatjuk mozgásban a programot, persze ez még félkésznek sem nevezhető.

A pre-alpha felvétel azon jól tükrözi, hogy mennyire sima, mennyire precíz animációkra, mozgásra számíthatunk, ami máris bizakodásra ad okot. Persze ezek alapján a játék még a fejlesztés egy nagyon korai szakaszában jár, mire tényleges gameplay videót kapunk és mire megjelenik a játék, még ezer és egy irányba mozdulhat el a program.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál korábban gördeszkás játékokkal?

  • 83 %
  • 17 %
Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.