LoL: A Riot leleplezte Nilah képességeit

LoL: A Riot leleplezte Nilah képességeit

Nilah hamarosan érkezik az éles szerverekre, hogy megküzdjön a gonosszal.

A 12.13-as frissítés után érkezik a League of Legends világába Nilah, a 161. hős. Sokáig rejtély övezte a karaktert, csak találgatások szivárogtak ki. Annyit tudtunk róla sokáig, hogy egy vízalapú képességeket használó, boldog és színes közelharci ADC lesz, akit az alsó ösvényre szántak.

Azonban a múlt héten már megkaptuk a hőselőzetesét is, most pedig a Riot lerántotta a leplet a képességeiről is.

Passzív - Joy Unending 

Nilah felerősíti a közelben lévő szövetségesek gyógyító és pajzsot adó képességeit. Azok a szövetségesek, akik Nilah-t gyógyítják vagy pajzzsal védik, ők is bónusz gyógyítást vagy pajzsot kapnak. Ha pedig egy szövetséges bajnok Nilah közelében gyógyítja magát vagy pajzsot ad magának, Nilah is kap bónusz gyógyítást vagy pajzsot.

Amennyiben Nilah megöl egy ellenséges miniont, ő és a hozzá legközelebbi szövetségese a szokásos mennyiségű megosztott tapasztalatot kapja, plusz a megosztás miatt elveszett tapasztalat felét.

Q - Formless Blade

Aktív: Nilah pengéje egy vonalban csap le, és minden eltalált ellenséget megsebez. Egy ellenség eltalálása rövid időre megnöveli Nilah támadási távolságát és támadási sebességét, valamint megerősíti alaptámadásait, aminek hatására azok tölcsér alakban szétfröccsennek, és további sebzést okoznak.

Passzív: Nilah hősök elleni alaptámadásai és képességei figyelmen kívül hagyják az ellenség páncélzatának egy részét, és a sebzés egy részével gyógyítják Nilah-t. Ez a hatás a kritikus csapási eséllyel skálázódik, és a fel nem használt gyógyulást pajzzsá alakítja át.

W - Jubilant Veil

Nilah egy fátyolba burkolózik, és rövid időre bónusz mozgási sebességet, valamint csökkentett mágikus sebzést kap, és kitér minden bejövő alaptámadás elől.

Amennyiben Nilah érintkezik egy szövetséges hőssel, őt is elrejti a fátyolba, de rövidebb ideig lesz védve.

E - Slipstream

Az E képesség lehetővé teszi Nilah számára, hogy átdasheljen egy egységen, minden alkalommal meghatározott távolságot megtéve. Minden ellenséget megsebez, akin áthalad. Egyszerre legfeljebb 2 töltést tud tárolni.

A Slipstream alatt a Q elcastolásával Nilah egy hullámot is megidéz, ami rövid késleltetés után sebzést okoz, és biztosítja a Formless Blade felerősített alaptámadás hatását.

R - Apotheosis

Nilah egy örvényt idéz meg, és ostorával a körülötte lévő területre csapkod, majd egy utolsó lökéssel az örvény közepe felé rántja az ellenséget.

Az Apotheosis gyógyítja Nilah-t az okozott sebzés egy részével arányosan, a fel nem használt gyógyulást pedig pajzzsá alakítja át. Ez a hatás kritikus csapási eséllyel skálázódik, és a közelben lévő szövetségesek is megkapják.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Megveszed Nilaht, miután megérkezett az éles szerverekre?

  • 31 %
  • 69 %
League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.