Tyler1 támogatóként is elérte a legnagyobb rangot a játékban!

Tyler1 támogatóként is elérte a legnagyobb rangot a játékban!

Két év, vér és verejték, de végre sikeresen elérte a kihívó rangot minden ösvényen!

Véget ért Tyler1 eddigi leghosszabb és leghíresebb projektje. Az őrült stream órákkal operáló Tylernek körülbelül két évébe telt, míg minden egyes pozícióban elérte a lehető legmagasabb rangot a játékban. Elmondása szerint pont szerencséje volt, mert a legkönnyebbet hagyta a végére. A hétvége folyamán egész éjjel streamelt és egy 15 órás maraton után mondhatta el magáról, hogy ismét kihívó lett. Persze sok profi játékosnak nincs igazán ideje arra, hogy minden egyes pozícióban elérje a legmagasabb rangot, de Tyler mutatványa még így is igazán tiszteletreméltó.

Az egész projekt 2020 januárjában kezdődött, amikor dzsungelesként vágott neki a kalandba, ami több hónapig tartott és végül 1800 meccsnél sikerült feljutnia. A következő évben sikeresen vette topot és midet is, míg a támogató szerepbe csak pár hónapja csöppent bele. Kontrasztként elmondható, hogy összesen 450 meccsébe került, a dzsungeles 1800 helyett az, hogy elérje a challengert.

Elmondása szerint egyébként a támogató pozíció magasan a legkönnyebb és sok mérkőzésen ki volt kapcsolva az agya, gyakorlatilag autópilótában játszott. Korábban mindig azt vallotta, hogy egyik support játékos sem tud játszani, de aki kicsit kevésbé rossz, mint a többiek, azok feljebb kerülnek a ranglistán. Ezt végül 450 meccsel később most már tapasztalatból is megerősítette.

Nem tudni még pontosan, hogy mit hoz a jövő most Tyler számára, csupán csak annyit mondott, hogy a streamjeit szeretné az egész világnak megmutatni, míg a bannolt időszakában látható mindenes streamek esélyét elhessegette.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.