Dobjatok el mindent, Jack Black megírta az új gamer himnuszt!

Dobjatok el mindent, Jack Black megírta az új gamer himnuszt!

A Tenacious D együttes hosszú kihagyás után egy, a videójátékokról szóló számmal jelentkezett.

A Tenacious D, avagy a kerek rockerek biztos vagyok benne, hogy a korosztályom nagy részének a számára meghatározó film volt. A szatirikus rock duó Jack Black és Kyle Gass – fiktív történetét bemutató mozi 2006-ban debütált, de most is rendíthetetlen rajongótáborral rendelkezik. Ez köszönhető annak, hogy a főszereplőket játszó páros már 1994 óta aktívan zenél együtt, és azóta számos albumot pakoltak le az asztalra.

Az elmúlt öt évben kissé a háttérbe vonultak, azonban ma mint derültégből villámcsapás, egy új számmal jelentkeztek, mely a Video Games nevet kapta. Az időzítés tökéletes, ugyanis a Super Mario Bros.: A film nemrég került a mozik vásznára, és az egyik karaktert megformáló Jack Black éneke pedig a Peaches –, az egész internetet felbolygatta.

Az új Tenacious D dalhoz elképesztő grafika társul, mely rögtön a videójátékok világába repít bennünket. Főhősünk Jack Black – arról kezd énekelni, hogy inkább soha többé nem játszik videójátékokkal, viszont amint ezt kimondja, hozzáteszi, hogy azért egy kis God of War becsusszanhat, és a Fallout 4-et sem kéne kihagyni... A Red Dead Redimption 2 pedig nem is játék, inkább egy felnőtteknek szóló kaland, melyben felfedezhetik az amerikai történelmet.

Tehát mindenki megnyugodhat, kedvenc gamerünk nem vett pálfordulatot, továbbra is űzni fogja ezt a tudáséhes felnőtteknek való tevékenységet, és most ráadásul egy himnusz gyanús dallal is megajándékozta a közösséget.

Kövess Minket!