A Counter-Strike 2-ben végre lesznek Zeus-skinek?

A Counter-Strike 2-ben végre lesznek Zeus-skinek?

Eggyel több ok, amiért érdemes várni az új játékra!

Nagy mém a Zeus x27 CS:GO-ban. De még a fegyveren is túlnő nevetségességben, hogy vannak, akik évek óta azt akarják, hogy legyenek rá skinek. Sőt, vannak, akik a Valve-nak könyörögnek ezért minden egyes posztjuk alatt – khm, @Skins4Zeus. Persze valahol érthető a dolog, minden más fegyverre vannak skinek, a Zeus meg jól kimaradt a buliból. De most végre megváltozik a helyzet!

Aquarius szerint ugyanis jönnek a Zeus skinek CS2-ben. Aquarius rendszeresen megbízható infókkal állt elő az elmúlt fél évben a CS2-vel kapcsolatban, tehát nincs okunk azt hinni, hogy pont most lő mellé és pont ezzel a mémmel. A szivárogtató egyébként arra alapozza a Zeus skinek érkezését, hogy a Valve nemrég frissítette a CS2 miatt a fegyvermodelleket tartalmazó oldalt a Workshopban – a heti nagy béta update-tel egyidőben – és felkerült a Zeus is erre a listára. A posztja óta pedig kijöttek az eszközök is, amivel CS2 pályákat és skineket készíthet a közösség, szóval indulhat a Zeus skinek gyártása!

Az információra egyébként még maga a Valve is reagált Twitteren. Igaz, csak egy sejtelmes GIF-fel:

A Zeus skinek kapcsán egyébként még márciusban, a CS2 béta megjelenésekor röppentek fel az első hírek. Akkor ugyanis Gabe Follower írt arról, hogy a Zeus „skinelhető” lett és már ugyanúgy lehet vizsgálni a kézben, mint bármely más fegyvert.

Borítókép: Gabe Follower

Kövess Minket!



Gamer szótár