FIFA 23: Haaland mindent bezsebelt a ledöbbent Mbappé elől

FIFA 23: Haaland mindent bezsebelt a ledöbbent Mbappé elől

Mindketten önmagukat irányították a FIFA-ban.

A Manchester City jött, látott és győzött, ezzel egy történelmi triplát hajtva végre. Megnyerték az angol bajnokságot, az FA-kupát és a Bajnokok Ligáát is, ebben pedig nagy szerepe volt a fiatal norvég támadónak, Erling Haalandnak, aki zsákszámra ontotta a gólokat minden sorozatban. Most véget értek a küzdelmek, van egy kis idő pihenni, a Minecraftot favorizáló Haaland pedig leült picit FIFA-zni. 

Haaland önmagát irányította a játékban – abból a szemszögből, amit egyébként soha ki nem állhattam –, ahol először láthatjuk, hogy egy szemfüles labdaszerzés után gólt szerez, majd egy sikertelen támadás végén begyűjt egy piros lapot, amiért mestere, Pep Guardiola a haját is leüvölti, pedig van neki bőven. A dorgálást azonban nem vette különösen a szívére, mosolyogva fogadja az edzője kifakadását. Tanul is az esetből, és folytatja, amihez a legjobban ért: további gólokat szerez, amivel elszomorítja a Fulham és a Dortmund szurkolóit is, miközben még csapatkapitánynak is megválasztják. Teljesítményéért pedig megkapja a jól megérdemelt Év játékosa díjat és az aranylabdát is.

Hasonló eredményeket szeretett volna elérni a franciák szupersztárja, Kylian Mbappé is. A videó elején ő is gólt szerez egy zseniális befejezéssel Finnország ellen, majd a Clermonti játékosok életét keseríti meg a tiki-taka módszerrel, aminek végén ziccerbe hozza a társát, aki nem tud élni a lehetőséggel. Innentől elindul a lejtmenet, ugyanis az ő játékában is Haaland lesz az aranylabdás, amitől Mbappé teljesen lefagy. Amiatt, hogy bizonyítson, a világbajnok focista elkezd trükközni és elpocsékolni a labdát, amiért csapata felfüggeszti, hogy legyen ideje gondolkodni. Mbappé a sorokat olvasva a székről is majdnem leesik, úgy nevet.

Kövess Minket!



Gamer szótár