Most ítélte halálra az EA az Immortals of Aveumot?

Most ítélte halálra az EA az Immortals of Aveumot?

Szükségük van még egy kis időre, hogy tökéletes állapotban jelenjen meg, de így sok játékost veszíthet.

Az Immortals of Aveum, az Ascendant Studios és a kiadó EA első személyű mágikus lövöldéje egy hónapot késik. Július 20. helyett tehát a jelenlegi tervek szerint augusztus 22-én jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. Az Ascendant vezérigazgatója és játékigazgatója, Bret Robbins elmondta, hogy a késés további időt ad a stúdiónak a csiszolásra és az optimalizálásra, hogy megvalósíthassák a játékkal kapcsolatos elképzeléseiket.

„Mint tudjátok, ez az első játékunk önfinanszírozó független stúdióként. Öt évvel ezelőtt ambiciózusan nekiláttunk, hogy egy eredeti mágikus FPS-t készítsünk egy új fantáziavilágban. Útközben átvészeltünk egy világjárványt, új csapatot építettünk, Unreal Engine 5.1-en fejlesztettünk, és feszegettük a határait annak, amit lehetségesnek gondoltunk. Most pedig a célvonal a láthatáron van. A játékra érkezett legutóbbi visszajelzések azt bizonyítják számunkra, amit eddig is éreztünk: az Immortals of Aveum valami különleges. Annak érdekében, hogy teljes víziónkat megvalósíthassuk, néhány héttel elcsúsztattjuk, így az új megjelenési dátum augusztus 22., kedd lesz. Ez időt ad nekünk arra, hogy tovább csiszoljuk a játékot, befejezzük az összes platform optimalizálását, és egy erős megjelenést biztosítsunk. Tartozunk ennyivel magunknak és nektek, hogy ezt jól csináljuk." – írta.

Az Ascendant egy független stúdió, amelyet Robbins alapított, aki a Visceral Games eredeti Dead Space-ének, valamint a Sledgehammer Call of Duty-játékainak, a Modern Warfare 3-nak, az Advanced Warfare-nek és a World War 2-nek a kreatív igazgatója volt. Ez mind szép és jó, ám a halasztással nagyon nehéz helyzetbe hozták magukat. Ugyanis ennél rosszabb időpontra aligha lehetett volna ezt a játékot csúsztatni. Ugyanis így rengeteg konkurenciával kell megküzdenie a programnak. Augusztus 25-én jelenik meg a FromSoftware Armored Core VI című játéka, majd augusztus 31-én hagyja el a korai hozzáférést a Baldur's Gate 3, ezt követően pedig a Starfield lép a színre. Ez utóbbi szeptember 1-jén jelenik meg mindenkinek, aki megveszi a deluxe verziót, majd szeptember 6-án érkezik a teljes kiadás. Az ősz további része is tartogat szenzációkat, mint például az Alan Wake 2 vagy a Marvel's Spider-Man 2, tehát a játékosok mindig találhatnak valami remek elfoglaltságot az év hátralevő részében, ami nem segíti az egyébként érdekesnek tűnő Immortals of Aveum ügyét.

Gondolkodtál már azon, milyen lenne egy fantasy világba helyezett Call of Duty? Ilyen! Ha érdekel az Immortals of Aveum, a Konzolvilág kínálatában megtalálod.

Kövess Minket!



Gamer szótár