Hamarosan jön a FIFA 24 bétája, ami már az új címmel érkezik

Hamarosan jön a FIFA 24 bétája, ami már az új címmel érkezik

Ezúttal is egy leaker buktatta le a terveket, a rajongók hamarosan lecsaphatnak a legújabb futballszimulátorra.

Az EA Sports FC 24 zárt bétája bekerült az adatbázisokba, ami arra utal, hogy hamarosan megjelenik. Az információ az adatbányásztól származik, méghozzá Aggiornamenti Lumiától, aki arról számolt be, hogy az EA Sports FC24 zárt bétája bekerült a Microsoft belső rendszereibe. Amennyiben feltételezzük, hogy a névváltás ellenére az Electronic Arts hasonló menetrend alapján adja ki a játékát, mint korábban, akkor ezek a híresztelések arra utalnak, hogy hamarosan bejelentésre kerül sor.

Ugyanis FIFA 23 2022. július 20-án kapta meg hivatalos leleplező trailerét, és várhatóan az EA Sports FC24 is hasonló bejelentési ciklust követ majd. Azt biztosan tudjuk, hogy 2023 áprilisában az EA elárulta, hogy júliusban további információk látnak napvilágot az EA Sports FC-ről. Abba a hónapba pedig már beléptünk.

Ezeket olvastad már?

„Itt kezdődik az EA Sports FC története. A 30 éves vezetői és történelmünkre építve olyan élményeket teremtünk, amelyek összehozzák a globális futballközösséget, és továbbvisszük a szurkolóközpontú jövőbe. Az EA SPORTS FC a sportág szimbóluma lesz, az innováció és a változás jelképe, és izgatottan várjuk, hogy júliusban többet mutathassunk a rajongóknak a jövőről” – mondták tavasszal.

Lumia ráadásul nem csak a tényt leplezte le, hanem még a játék méretét is (mivel ő elsősorban a Microsofttal foglalkozik, így a PlayStationre vonatkozó adatokat nem tette közzé, de valószínűleg hasonló lesz).

  • EA SPORTS FC24 CLOSED BETA (Xbox Series X) | 41.57GB
  • EA SPORTS FC24 CLOSED BETA (Xbox One) | 39,23GB

Kövess Minket!



Gamer szótár