Az EA hivatalosan is bemutatta az EA Sports FC-t

Az EA hivatalosan is bemutatta az EA Sports FC-t

Hivatalossá vált, amit eddig is tudtunk, de az EA megmutatta azt is, hogy mely bajnokságok lesznek elérhetőek.

Már lassan egy éve tudjuk, hogy az EA és a FIFA útjai elválnak, így a kanadai cég EA Sports FC néven adja ki 2023-tól a játékait. Most weboldalukon és a közösségi médiában meg is tették a hivatalos bejelentést, így egy teljesen új franchise-t köszönthetünk.

Túl sok részletet nem árultak el, a nagy bemutatóra júliusban kerül sor, de partnerek révén azt már láthatjuk, hogy a licencek valóban maradtak náluk, így az élmény szempontjából valószínűleg nem lesz semmiféle visszaesés.

„Itt kezdődik az EA Sports FC története. A 30 éves történelmünkre építve olyan élményeket teremtünk, amelyek összehozzák a globális futballközösséget. Az EA SPORTS FC a sportág szimbóluma lesz, az innováció és a változás jelképe, és izgatottan várjuk, hogy júliusban többet mutathassunk a rajongóknak." – mondta Nick Wlodyka, az EA Sports FC egyik vezetője.

Aki aggódott, hogy kedvenc csapatát nem látja viszont, megnyugtatjuk, a  korábbi játékokhoz hasonlóan az EA Sports FC-ben is megtalálható lesz a Premier League, a Bundesliga, az MLS, az NWSL, az UEFA férfi és női Bajnokok Ligája és még sok más. A játék több mint 19 000 teljesen licencelt játékost, 700 csapatot és 30 ligát tartalmaz majd. Az EA nemrég az NWSL-t is hozzáadta a FIFA 23-hoz, ami egy új partnerség kezdete, amely az elkövetkező években tovább fog bővülni. Természtesen a hivatalosan licencelt FIFA-eseményekre, így például a világbajnokságra ne számítsunk, de valószínűleg az élményt összességében ez nem fogja elrontani.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!