Drágább lesz az FIFA-val szakító EA első önálló focis játéka

Drágább lesz az FIFA-val szakító EA első önálló focis játéka

A szivárogtatók nem tétlenkednek, most épp a FIFA-pótló EA Sports FC árát leplezték le.

Áprilisban bemutatta az Electronic Arts saját futballszimulátorát, amely már nem a FIFA-nevet viseli majd, hanem EA Sports FC lesz a címe. A kanadai cég azt ígérte, hogy júliusban kezdi el csepegtetni az információkat, így arra számíthatunk, hogy a következő hetekben megérkeznek az első előzetesek, amelyek bemutatják a változtatásokat. Ám nem túl meglepő módon a rajongók és leakerek most sem tudnak addig várni, így kiderült, hogy mikor érkezhet a játék bétája és mikor jelenik meg a játék

Most az is kiderült, hogy július 13-tól lehet előrendelni és már az árakat is ismerjük. Szokás szerint kettő verziója lesz: a Standard és az Ultimate. A forrás ezúttal is billbil-kun,  aki már számtalan alkalommal bizonyult megbízhatónak az ilyen híreknél. A beszámolója szerint az alábbiak szerint néznek majd ki az árak:

  • Standard Edition – PC : 69,99€ / $69.99 / £59.99
  • Ultimate Edition  – PC : 99,99€ / $99.99 / £89.99
  • Standard Edition – PS4 / Xbox One : 69,99€ / $59.99 / £59.99
  • Standard Edition – PS5 / Xbox Series X|S : 79,99€ / $69.99 / £69.99
  • Ultimate Edition – Digital Cross-Gen Version: $109.99/€109.99/£99.99

Hozzátette, a konzolos árcédulák még csak becslések, csupán a PC-s információkat sikerült megszereznie. Az Ultimate verzióért minden valutában 10 egységgel kell többet fizetni a FIFA 23-hoz képest.

Ezeket olvastad már?

Arról egyelőre nincs információ, hogy milyen bónuszokat kapnak majd a játékosok az előrendelésért, de arra számítunk, hogy hasonló lesz a FIFA 23-hoz: az EA FC 24 Ultimate Edition potenciálisan Ultimate Team pontokat, TOTW játékostárgyat és még sok mást is tartalmazhat.

Kövess Minket!



Gamer szótár