Kiszivárogtak az első képek a FIFA 24 helyett érkező EA Sports FC-ről

Kiszivárogtak az első képek a FIFA 24 helyett érkező EA Sports FC-ről

A borítón szereplő sztár kiléte is kiderült.

Áprilisban bemutatta az Electronic Arts saját futballszimulátorát, amely már nem a FIFA-nevet viseli majd, hanem EA Sports FC lesz a címe. A kanadai cég azt ígérte, hogy júliusban kezdi el csepegtetni az információkat, így arra számíthatunk, hogy a következő hetekben megérkeznek az első előzetesek, amelyek bemutatják a változtatásokat. Ám nem túl meglepő módon a rajongók és leakerek most sem tudnak addig várni, így kiderült, hogy mikor érkezhet a játék bétája, mikor jelenik meg a játék és mennyibe kerül majd. Ám itt nem álltak meg és kikerültek az első képernyőfotók is a játékról, valamint fény derült arra, hogy ki szerepel majd a borítón.

Az EA Sports FC nemrégiben tartott bemutatóján új információkat mutattak be a játékról, és a szivárogtatóknak sikerült megszerezniük néhány screenshotot az eseményről. Az aktív leaker, FUTZone rakta közzé Twitteren a nem túl jó minőségű képeket, ám annak ellenére, hogy elég elmosódottak, némi betekintést engednek abba, hogy milyen új funkciók érkeznek a játékba. Például olyan labdabirtoklási statisztikák jelennek majd meg, amik eddig nem. Ezen kívül láthatjuk az Atletico Madrid és a Real Madrid játékosait kisétálni az alagútból, vagy éppen a vadonatúj HyperMotion V technológiát. Természetesen nem ezek a képek váltják meg a világot, de egyértelmű támpontot adnak arra, hogy az EA Sports FC mire törekszik.

Ezeket olvastad már?

A másik fontos leleplezés a borítót érinti. Évek óta a Paris Saint-Germain francia sztárja, Kylian Mbappé szerepel rajta, ám az új branddel új borító jár, és az elmúlt szezon egyébként is inkább szólt Erling Haalandról, aki ontotta magából a gólokat és triplázni tudott klubjával, a Manchester Cityvel. Ezt az információt a megbízható adatbányász, billbil-kun árulta el, aki hozzátette, szerzői jogi okok miatt nem osztja meg a képet, de úgy írta le, hogy a borító Haalandot ábrázolja „egy Bajnokok Ligája-meccsen, amint épp lövésre készül, széttárt karral”. Haaland a játék Ultimate Editionjén is megjelenik majd, ahol 30 másik korábbi és jelenlegi férfi és női játékos is csatlakozik hozzá. Azonban hamarosan minden hivatalosan is kiderülhet.

Kövess Minket!



Gamer szótár