Megérkezett az év legjobban várt EA Sports FC 24 trailere

Megérkezett az év legjobban várt EA Sports FC 24 trailere

Még egy ideig biztosan szoknunk kell a női és férfi focistákat egy gyepen.

Megérkezett a talán leginkább várt bemutató trailer az FIFA 24-hez EA Sports FC 24-hez, ugyanis a legnépszerűbb játékmódról, az Ultimate Teamről derültek ki részletek. Hivatalosan is bemutatkozott az, amiről régóta tudtunk, vagyis a női focisták az UT-ben. Azonban hiába voltunk tudatában ennek az információnak hónapok óta, biztosan kell még idő ahhoz, hogy meg is szokjuk ezt a látványt. Ez lehetőséget nyújt majd arra, hogy még színesebbek lehessenek a csapatok, még több változatban láthassunk kezdő tizenegyeket, ráadásul egy felfedezést is hoz magával, mert jobban meg kell mindenkinek ismernie a női mezőnyt, hogy a lehető legjobb összeállításban lépjen pályára.

Persze azzal kapcsolatban lehetne vitázni, hogy mi alapján rakták össze az OVR ratingeket, hiszen semmi összehasonlítási alap nincsen a férfiak és a nők között, de mivel egy játékról beszélünk ezen most túl lehet lendülni. Kíváncsian várjuk, hogy a gyakorlatban hogyan is működik majd ez az újítás. Egyébként ez azt is jelenti, hogy az alábbi ligákkal bővül a játékmód:

  • Barclays Women's Super League (Anglia)
  • D1 Arkema (Franciaország)
  • Google Pixel Frauen-Bundesliga (Németország)
  • Liga F (Spanyolország)
  • National Women's Soccer League (Egyesült Államok)

Ezeket olvastad már?

Emellett érkezett egy olyan funkció is, amelyet már régóta szeretett volna a közösség: az Ultimate Team Evolutions. Ez egy új rendszer, amely lehetővé teszi játékosok számára, hogy az alapkártyával rendelkező focistákat fejlesszék. Amennyiben teljesítesz velük bizonyos kitűzött célokat, akkor fejlődhetnek a statisztikáik. Ezt több alkalommal is meg lehet csinálni, viszont a fejlesztett lapokat már nem lehet eladni. A szezon során további fejlesztések lesznek elérhetőek, a cél az, hogy a promóciós kártyák elszaporodásával ezek a lapok ne váljanak haszontalanná.

A pozíciómódosító teljesen eltűnt, ami azt jelenti, hogy a több pozícióban is játszatható játékosoknak egyszerűen csak az elsődleges vagy alternatív pozícióhelyük egyikére kell majd kerülniük ahhoz, hogy teljes kémiát kapjanak. Vannak tehát érdekes változtatások, de a fő sláger egyértelműen a női focisták debütálása a játékmódban, amely még biztosan sok beszédtémát ad majd a következő hónapokban.

Kövess Minket!



Gamer szótár