Annyira gyenge lett Cristiano Ronaldo, hogy van aki rosszul lett tőle

Annyira gyenge lett Cristiano Ronaldo, hogy van aki rosszul lett tőle

Talán még Ted Mosby se emlékszik arra, mikor kapott Cristiano Ronaldo ennyire gyenge értékelést.

Ahogyan tegnap már beszámoltunk nektek róla, DonkTrading által kiszivárgott néhány nagyobb futballsztár EA Sports FC 24-es értékelése, köztük Lionel Messié és Cristiano Ronaldoé is. Mindkettejük OVR ratingje gyengül a FIFA 23-hoz képest, ha a leakelt információk helyesek. Ronaldo különösen nagy gyengítést kapott. Ez azonban nem most kezdődőtt, amikor télen Szaúd-Arábiába szerződött az EA frissítette az OVR ratingjét a FIFA 23-ban és 90-ről 88-ra csökkentette. Ez azért is volt fontos mérföldkő, mert a portugál játékos utoljára 12 éve, a FIFA 11-ben maradt 90 alatt. 

A lejtő itt nem ért véget, és szinte minden statisztikai mutatóban gyengébb lett. Az összesített értékelése már csak 86-os, de a Pace 4-gyel, a Dribbling 6-tal, a Shooting 4-gyel, a Passing 3-mal, a Physicality 1-gyel csökkent, csak a Defending maradt, bár az 34-esen úgysem sokat számított. Lényegében egy SBC Fodderré gyengült az UT-kártyája. 

Ezeket olvastad már?

Ez persze a rajongóknak nagyon nem tetszik, hangos nemtetszésüknek adnak jelet a közösségi médiában, de senki sem állíthatja magáról, hogy annyira rajong Ronaldoért, mint a streamer szupersztár IShowSpeed. A tartalomgyártóról tudjuk, hogy imádja az aranylabdás focistát, a 2022-es katari világbajnokság minden portugál meccsére elment, rendszeresen közvetít CR7-es mezben és nem mellesleg őrült dolgokra képes. Most sem kellett félteni és határozott, kissé megosztó stílusban mutatta ki véleményét Ronaldo lapjáról.

„Szó szerint elhánytam magam” – mondta öklendezve, majd így folytatta némi káromkodás közepette: „Egyszerűen széthánytam magam, ennyire undorodom most. Ez annyira undorító!”

Fontos azonban kiemelni, hogy ezek csak szivárogtatások, nem hivatalos bejelentések. Mint mindig, most is változhatnak még ezek az értékek a megjelenésig, így még arra is van egy kis esély, hogy szeptember 29-én egy ennél jobb Ronaldo-lappal jelenik meg a játék.

Kövess Minket!



Gamer szótár