EA Sports FIFA: A sérülés, ami anno véget vetett Mohamed Salah karrierjének

EA Sports FIFA: A sérülés, ami anno véget vetett Mohamed Salah karrierjének

Sokkal többet kell kihagynia, mint amilyen régen voltak a piramisok, pedig azokat sem tegnap építették.

Majdnem teljes egy éve történt az a szinte felfoghatatlan eset, hogy Mohamed Salah olyan hosszú időre lesérült, ami véget vetett a karrierjének is. Aki úgy érzi lemaradt egy ilyen nagy volumenű liverpoolos hírről, az némileg téved, a való életben szerencsére nem történt semmi hasonló baj, még a FIFA 22 karrier módjában babrált ki vele a combhajlító izma.

Ugyan a futballszimulátor-közösség már szinte kizárólag az EA Sports FC 24-ről beszél, de néha nem árt megállni egy kicsit és visszagondolni a korábbi játékokra. Ahogyan a FIFA 23 is, a 22-es is tele volt hajmeresztő hibákkal, amelyeken külső szemlélőként jókat nevettünk, ezt bemutatta Leroy Sané vagy épp a fizikát meghazudtoló kapus is. Az egyiptomi klasszis esete azonban némiképpen eltért ezektől, mert a pályán kívül történt az incidens. Meg kell jegyeznünk, abszurdsága miatt ez az egyik kedvenc FIFA-val kapcsolatos hibánk.

Ezeket olvastad már?

A karrier módban (az Ultimate Teammel ellentétben) ugyanis meg tudnak sérülni a játékosok, ilyenkor egy bizonyos időt ki kell hagyniuk, csak úgy, mint a való életben. Egy felhasználó az egyik legnépszerűbb FIFA-val foglalkozó fórumon megosztotta, hogy Szoboszlai Dominik csapattársa, Mohamed Salah megsérült, mert meghúzódott a combizma. Ebben nincs semmi szokatlan – a labdarúgásban ez gyakran előfordul –, viszont a sérülés hosszában annál több. Ugyanis 21 266 248 hónapra dölt ki, ami majdnem 1,8 millió év! Egy ilyen probléma valóban hosszú ideig eltarthat, de ez talán túlzás. A kommentekben természetesen megérkeztek a szellemesebbnél szellemesebb reakciók. A kedvencünk az volt, hogy „remélhetőleg addigra Jesse Lingard már nem lesz fiatal reménység" és a „na, pont ennyi ideig tart egy sakkmeccs".

Kövess Minket!



Gamer szótár