FIFA: Amikor erős a gyanú, hogy a kapusod az ellenféllel van

FIFA: Amikor erős a gyanú, hogy a kapusod az ellenféllel van

Vicces jelenetet szült egy hiba a tizenegyes párbajnál.

Ugyan nem a legújabb FIFA-játékban, hanem a 19-ben történt, ám egy nagyon vicces jelenetet tett közzé egy felhasználó az egyik legnagyobb FIFA-val foglalkozó fórumon.

A két főszereplő Samuel Umtiti és Leroy Sané, aki ekkor még a Manchester Cityt erősítette. Az angol bajnok a Barcelona ellen játszott, ahol 120 perc után 5-5 volt az állás, így a tizenegyesek következtek. Umtiti lőtte a sorsdöntő büntetőt. Felmerülhet bennetek a kérdés, hogy mégis miért a szélső poszton játszó Sané a kapus (a másik oldalon a védő Umtiti is ugyanennyire érthetetlen kapus szerepkörben). Remek felvetés, biztos meg volt az oka az őket irányító játékosoknak.

Umtiti értékesítette a lehetőséget, a Barca nyerte a párbajt 4-3-ra. Itt következett az érdekes jelenet. Annak ellenére, hogy a labda egyértelműen bement, és a Barca győzött, Sané is elkezdett eszeveszetten ünnepelni. Már önmagában ez is megmosolyogtató, de rátett még egy lapáttal, amikor odarohantak hozzá Messiék, és elkezdték ölelgetni, sőt, még a vállukra is vették, mint a mérkőzés hősét. Ebben a pillanatban a City-futballistákban megfogalmazódhatott a gyanú, miszerint kapusuk inkább az ellenfél sikeréért játszott.

Ez egy olyan bug volt a játékban, amelyre ugyan felszaladhat a játékosok szemöldöke, de szerencsére a játékmenetre és az eredményre nincsen hatással, így senkinek sem okozott bosszús pillanatokat. 

Te találkoztál már hasonló hibával?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te találkoztál már hasonló buggal?

  • 25 %
  • 50 %
  • 25 %