FIFA: Amikor nem az ellenfeledtől, hanem az internettől kapsz ki

FIFA: Amikor nem az ellenfeledtől, hanem az internettől kapsz ki

Hálószaggató gól egy szempillantás alatt.

A FIFA 22 legnépszerűbb játékmódja töretlenül az ultimate team. Játékosok milliói játszanak vele világszerte, így az EA Sports is ennek szenteli a legnagyobb figyelmet. Ennek ellenére bent maradnak hibák, bugok amik a játékmenetet és ezáltal az eredményt is érintik.

Így járt két játékos is, akik a FUT Championsban játszottak egymás ellen. Az eredmény 3-1 volt, amikor is a hátrányban levő csapat támadhatott. Mbappéval gond nélkül átment a középpályán és eljutott a támadóharmadba egy Eusébionak szánt passzal. A gond itt kezdődött, ugyanis cselezés közben odalépett egy védő, Raphael Varene, hogy elvegye a portugáltól a labdát, amikor az egy szempillantás alatt a hálóban kötött ki, anélkül, hogy azt bárki ellőtte volna. Lényegében nem is a csatár rúgta, hanem a védő sarkán pattant meg, és váltott fénysebességre.

Emiatt 2-3-ra módosult az állás. Arról, hogy mi lett a végeredmény, nincs tudomásunk. A probléma már hamarabb jelentkezett, amikor először a videó elején kimegy a labda a pályáról, már akkor felvillant egy csatlakozási hiba ikon a képernyő tetején, minden bizonnyal ez okozta az anomáliát is.

Te jártál már hasonlóan? Amennyiben ezzel nem is, milyen hibák fordultak elő a meccseid során?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te találkoztál már hasonló buggal?

  • 33 %
  • 0 %
  • 67 %