Akciós a Diablo 4, most érdemes beleugrani a játékba!

Akciós a Diablo 4, most érdemes beleugrani a játékba!

Próbáltad már a Diablo 4-et? Ha nem, akkor most érdemes!

Amilyen jó volt a Diablo 4 nyitása, amennyire remekül fogadta a kritika és a közösség is a játékot, azóta pont annyian panaszkodnak a D4 állapotára. Rengeteg unják a rendszeres hibákat, amiket még mindig nem javítottak a fejlesztők és sokaknak okozott csalódást az első Season langyos tartalma is. Majd talán a másodikkal javíthatnak a hibákon, pár nappal ezelőtt, a Gamescomon ugyanis bemutatkozott a Diablo 4 második szezonja, a Season of Blood.

Vámpírok lepik majd a játék szervereit, új küldetéseket, új képességeket kapunk, és persze tengernyi új ellenfelet, lootokat és új bossokat is. Október 17-én kezdődik a Season of Blood, addig még a mostani jutalmakat farmolhatjuk, ha szeretnénk, és ugye miért ne szeretnénk?!

Ezeket olvastad már?

Bár nem tökéletes a játék, a Diablo 4 garantált szórakozást nyújt minden ARPG-rajongónak, a széria veterán és újdonsült kedvelőinek is. Főleg most, hiszen bár még viszonylag friss a játék (június 6-án jelent meg), a Blizzard máris leakciózta. Persze a Diablo 4-nek semmi szégyenkeznivalója nincs az eladások terén. Bár pontos számokat nem közöltek, július közepén 9-10 millió eladott Diablo 4 példányra lehetett saccolni az értékeket.

Ettől függetlenül egy kis akciózás sosem árt, olyan játékosokat is felcsábíthatnak így a szerverekre, akik eddig nem vásárolták meg a játékot. A Diablo 4 most szeptember 4-ig akciós, több más Blizzard játékkal egyetemben!

A Diablo 4 aktuális kiadásai és árai:

Kövess Minket!



Gamer szótár