Otthagyta a Diablo 4-et a sok hiba miatt az elégedetlen Twitch-sztár

Otthagyta a Diablo 4-et a sok hiba miatt az elégedetlen Twitch-sztár

A Season 1 nem mindenkinek jött be, Asmongold odáig is eljutott, hogy jó időre otthagyja a játékot.

Ha azt mondjuk, hogy a Blizzard Diablo 4-hez készült Season 1 frissítése megosztó volt, az enyhe kifejezés. Voltak pozitívumok, mint például a Malignant Hearts bevezetése, de a Battle Pass problémák és a Nightmare Dungeon technikai problémái rengeteget rontottak a játékélményen, illetve a varázslók sem lehetnek különösebben boldogok.

Sokan követelték a Blizzardtól, hogy javítsa ki a hibákat, köztük volt a neves Twitch- és Youtube-sztár, Asmongold is, aki hangos szószólója volt a témának. Úgy vélte, a Blizzard játékosokat veszít, ha nem tesz valamit az ügy érdekében. Ekkor még nem tudhattuk, de ennél pontosabban nem is fogalmazhatott volna, mivel éppen ő maga döntött a távozás mellett.

Ezeket olvastad már?

Ahogyan az az alábbi klipben is látszik, a tartalomgyártó többször is megpróbált legyőzni egy bosst, de folyamatosan meghalt egyetlen ütéstől. Egy ideig tűrte, de egy idő után betelt már nála a pohár. Az első próbálkozásnál még eléggé messze volt a szóban forgó ellenségtől, ennek ellenére egyszer csak meghalt, ezt még egy „Oké-val” reagálta. Másodjára megismétlődött a szituáció, erre már csak nevetni tudott. Harmadjára már kezdett nagyon ideges lenni, és a következő halálnál már végleg kiakadt. Végezetül ki is jelentette, hogy végzett a játékkal és nem játszik vele. Tekintettel arra, hogy egy különösen híres és népszerű streamerről van szó, ez egyáltalán nem segít a Diablo 4 hírnevének, amely könnyen elveszítheti egyik legnagyobb sztárját. Meglátjuk, hogy tényleg otthagyja-e, vagy csak tart egy kis szünetet, minden esetre ez intő jel a Blizzard számára, hogy foglalkozni kellene a problémákkal, minél hamarabb.


A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár