Nem bírod ki nevetés nélkül a God of War szinkronjának bakiparádéját

Nem bírod ki nevetés nélkül a God of War szinkronjának bakiparádéját

Zseniális válogatás és még a hibák is jól hangzanak.

A 2018-as God of War a franchise nyolcadik része, és a 2010-es God of War III folytatása. Más okból is kivételes, hiszen 2022-ben PC-re is megjelent, így Kratos és Atreus kalandját már személyi számítógépen is végig lehetett pörgetni. A SzinkronSarok csapata pedig nekünk magyaroknak még különlegesebbét tették, miután elkészítették hozzá a szinkront. Már korábban is komoly projekteket sikerült megvalósítaniuk, és nekik köszönhetően végig lehetett nézni a Mortal Kombat 11 alap és kiegészítőjének a sztoriját magyarul, de a Resident Evil 2 remakeben is felcsendülnek hazánk legjellegzetesebb orgánumai.

Ezeket olvastad már?

Ez viszont egy minden eddiginél nagyobb feladat volt, de parádésan megoldották a dolgot. A játékhoz ingyenesen letölthető szinkronjában olyan színészek kölcsönözték a hangjukat a karaktereknek, mint:

  • Kratos - Schneider Zoltán
  • Atreus - Peregovits Dániel
  • Mimir - Csuha Lajos
  • Freya - Solecki Janka
  • Baldur - Király Attila
  • Brok - Forgács Gábor
  • Sindri - Seder Gábor
  • Magni - Welker Gábor
  • Modi - Zöld Csaba
  • Ratatoskr - Moser Károly

Most egy új videó is napvilágot látott a csapat youtube oldalán, de ezen a felvételen a bakikból csináltak egy összeállítást és azt osztották meg a közösséggel. Schneider Zoltán véletlenszerűen előtörő káromkodása zseniális, de a többiek is időnként mókásan zavarodnak bele a mondandójukba, aztán előfordul olyan is, hogy túl hosszú a gondolatmenet és nem bírja szusszal az illető egyhuzamban. Ráadásul egy mókás utalás is felfedezhető a válogatásban, méghozzá a legelső Witcher-játék magyar változatára. Egy biztos, hogy nem nagyon fogod kibírni nevetés nélkül a bő nyolcperces bakiparádét. Fontos kihangsúlyozni, hogy ez nem egy hivatalos szinkron, hanem teljes egészében rajongói és közösségfinanszírozásból megvalósult projekt.

A SzinkronSarok közben már egy következő projekten töri a fejét és nem is olyan rég megszavaztatták a közönséggel, hogy melyik játékot magyarítsák legközelebb. A felhozatalban nem kisebb nevek kaptak helyet, mint a The Last of Us, az Uncharted 4, a Kena: Bridge of Spirits, a Detroit: Become Human, a Star Wars Jedi: Survivor, a Hogwarts Legacy és a Ratchet & Clank: Rift Apart.


RENDELJ HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL A DON PEPÉTŐL!

Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Kövess Minket!



Gamer szótár