Női labdarúgó is bekerült az FC 24 legjobb 10 futballistája közé

Női labdarúgó is bekerült az FC 24 legjobb 10 futballistája közé

Négyen osztoznak a 91-es ratingen, és köztük egy spanyol hölgy végzett a második helyen.

Új korszak kezdődik az EA Sports futballjátékának történetében, hiszen idén már nem FIFA néven jelenik meg, de ez csak egy a jó néhány újdonságot illetően. A szeptember végén megjelenő EA FC 24 révén pedig mára kiderült az is, hogy kik kapják a legjobb kártyákat a valós életben játszó focisták közül, az egyik meglepetés pedig a női labdarúgók megjelenése a top 10-ben.

Ezeket olvastad már?

Ez alapján tehát megtudtuk, hogy a legnagyobb rating 91 lesz és négy olyan játékos van, aki ilyen értékeléssel büszkélkedhet. Van köztük egy spanyol hölgy is, és úgy tűnik a Barcelona középpályása abszolút felveszi a versenyt a világ legjobbjaival.

Az EA FC 24 egyébként lehetővé teszi azt is, hogy a férfi és női játékosok egymással és egymás ellen játszanak az Ultimate Teamben, a játék legnépszerűbb – és egyben legellentmondásosabb – módjában. A női játékosok éppen ezért a FUT-ban sem lesznek majd hátrányban, így izgalmasnak ígérkezik az őszi meta alakulása.

Érdekességképpen, ha egy férfi és egy női játékos azonos tulajdonságokkal (statisztikákkal), azonos magassággal és azonos tömeggel (amit a súly szabályoz) rendelkezik, akkor a virtuális pályán pontosan ugyanolyan szintűek lesznek. Ennek értelmében a Chelsea szupersztárja, Sam Kerr például a női Super League-hez viszonyított 90-es összértékelését hozza magával az Ultimate Teambe is.

Kattints a gépre a galéria megtekintéséhez, ahol megmutatjuk nektek az EA FC 24 top 10 Ultimate Team kártyáját:


10. Harry Kane / Bayern München

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár