Hanyatt esel tőle, ha meglátod milyen élethű lesz az EA Sports FC 24

Hanyatt esel tőle, ha meglátod milyen élethű lesz az EA Sports FC 24

Számos újdonság érkezik az EA Sports FC 24-be, de ezt nem láttuk jönni.

Már csak néhány hét és bemutatkozik az EA Sports FC 24, a FIFA utáni éra első játéka, amely számos újítást hoz a franchise életébe. Ezek között persze találunk fontosabb, nagyobb változtatásokat, mint például a nők érkezése az Ultimate Team játékmódba, vagyis kisebb „életminőséget” javító módosításokat, mint az új tetoválások a Clubsban.

Amire a közösség évek óta vár, hogy a játékmenet javuljon, ne legyen tele glitch-csel, buggal, a mesterséges intelligencia pedig ne műveljen állandóan hajmeresztő dolgokat. Ezt még nem tudjuk, bár azért nagy csodát nem várnánk ezen a téren a programtól. Éppen ezért furcsa döntés a fejlesztők részéről, hogy az alábbi újdonságot behozzák a játékba.

Ezeket olvastad már?

Persze fontos, hogy minél élethűbb legyen a játék, az élmény a lehető legautentikusabb legyen, a játékos minél inkább azt érezze, hogy ott van a pályán. Azonban kissé túlzásnak érezzük, hogy a játékosok mostantól át tudnak esni a hirdetőplakátokon. Ezek a nagyobb stadionokban szinte mindenhol megtalálhatóak, körbe a pálya körül. Előfordul, hogy a focisták hatalmas lendülettel hagyják el a pályát ilyenkor pedig vagy megállnak a fal előtt, vagy átugorják ezt, esetenként átesnek rajta. Ismerve az EA-játékait ez rengeteg abszurd és bugos jelenetet okoz majd, ahol a játékosok összevissza esnek és vibrálnak. Persze ne legyen igazunk.

Kövess Minket!



Gamer szótár