MNEB EA FC 24 Masters: A címvédő felsült, új királyt koronázott a liga

MNEB EA FC 24 Masters: A címvédő felsült, új királyt koronázott a liga

Nevet vált a liga, de továbbra is az EA Sports FC 24 kapja a főszerepet.

A hagyományoknak megfelelően idén sem maradtak a virtuális labdarúgás rajongói olyan magyar verseny nélkül, ahol mind a nyereményalap, mind a szakmai háttér vonzó lehet a résztvevők számára. Tavasszal még HUNESZ EA FC 24 Masters powered by K&H néven csaptak a kontrollerek közé a meghívottak és a nyílt selejtezőről bejutottak. Összesen tizenketten indultak harcba a tizenegy fordulós alapszakaszban. A legjobb hat játékos bejutott a rájátszásba, az utolsó két helyezettől könnyes búcsút vettek a szervezők, ők nem folytathatják közvetlenül a küzdelmeket a nyári kiírásban. Végül a dobogó legfelső fokára Vén Balázs állhatott fel, aki az idei évben berobbant az elitbe a hazai és a nemzetközi mezőnyben egyaránt.

Ezeket olvastad már?

A legnagyobb meglepetések

Amíg az egyik oldalon Vén Balázsról szólt minden, a tabella alján Sero, a DomiNation mezében vitézkedő címvédő vesszőfutásának lehettek szemtanúi a nézők. Hiába a nagy győzelmek FIFA 23-ban, EA Sports FC 24-ben nem jött ki a lépés a fiatal játékosnak, sőt még pontlevonással is sújtotta őt a versenybírói csapat. Ennek köszönhetően mindössze három pontot gyűjtött össze az alapszakasz során, amivel az utolsó helyen végzett. Mindenképpen meg kell említeni Takit is, aki szörnyen kezdte a szezont, de egy Iványi Áron elleni győzelemmel elkezdte a felzárkózást az élmezőnyre. Végül a hatodik helyen jutott be a rájátszásba, ahol a bronzmérkőzésig menetelt. Végül alulmaradt GrislyJam ellen, de így is büszke lehet arra, amit elért tavasszal.

HUNESZ EA FC 24 Masters powered by K&H 2024-es tavaszi szezon végeredmény

  1. helyezett: ven_balazs
  2. helyezett: ivanyiaron8
  3. helyezett: GrislyJam
  4. helyezett: Taki

5-6. helyezést ért el HorvathG és PAFC_B3rti11, 7. Kettnair15, 8. Molnargabo lett.

Kiesett: Sero, FelhelyesLevi77, TheBoy és RolandCR7x

Mi várható a folytatásban?

Először is ismerkedjetek meg az új névvel: MNEB EA FC 24 Masters powered by K&H. A nyári szezon és az augusztusi Invitational már ez alatt a név alatt fut, ami mutatja, hogy a versenysorozat a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság szerves részévé válik innentől kezdődően. A szervezők és versenybírók maradnak ugyanazok (Magyar E-sport Szövetség), vagyis a játékosok és a nézők nem érezhetnek semmit a változásból. A tavaszi szezonnal párhuzamosan lezajlott egy OGEX EA FC 24 verseny is, ahol szintén ismerős arcokkal találkozhattatok. A két versenysorozat összekapcsolódik az Invitational vonatkozásában, ugyanis egy összesített ponttábla alapján kapják majd meg a legjobbak a meghívót az év legnagyobb magyar EA Sports FC 24 eseményére.

HUNESZ EA FC 24 Masters powered by K&H + OGEX EA FC 24 összesített ponttáblázat

ven_balazs 160
ivanyiaron8 130
DVSC_GrislyJam 110
Taki_0124 100
horvaathgabor 90
PAFC_B3rti11 90
molnargabo 70
Kettnair15 70
TheBoy 50
RolandCR7x 50
Matefifa6 45
Boresz 40
Sero 40
AngelAttika 25
DVSC_Kondakor 25
Manly Dan 25
Gardabenya 25
nyrtms 20
kdkelo 20
Gogetinho 20
FelhelyesLevi77 10

A nyári szezon előkészületei már a háttérben zajlanak, vasárnap az első forduló mérkőzésein izgulhattok Boresz és TZeus kommentálásában.

Kövess Minket!



Gamer szótár